Deadpool 2: Domino oficiálně obsazena

Deadpool 2: Domino oficiálně obsazena | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A produkce sáhla po herečce, kterou by nejspíš uhodl málokdo.

Tak je to oficiální. Kolem představitelky Domino se točila velká spousta jmen. Slyšeli jsme o Gugu Mbatha-Raw, Sienně Miller, Kerry Washington, MacKenzie Davis, Janelle Monae a mnohých dalších. Nakonec sám Ryan Reynolds na svém Twitteru potvrdil, že si Domino v Deadpoolovi 2 zahraje Zazie Beetz, kterou můžete znát ze seriálu Atlanta. Těžko přitom říct, zda jednání se slavnějšími herečkami nedopadla, nebo produkce záměrně volí méně známou osobnost, která bude mít příležitost se v roli skutečně ztratit. Oznámení Beetz dává naději, že se natáčení blíží. Dlouho se mluví také o obsazení Cablea, přičemž posledním údajným kandidátem by měl být David Harbour.

Filmová Domino bude drsňačka co se s ničím nepáře a málokdy ukazuje pocity. Je vysoce schopná, ohromně sebejistá, obrněná neprůstřelnou zbrojí a stejně neprůstřelným sarkasmem. Uvnitř té metaforické schránky však stále jde najít zranitelnost a zbytky lidskosti. Na plátně musí být vidět nadávky, výhrůžky i naparování, ale stejně tak zmiňovaná zranitelnost. Jen málokdy není ve střehu a vyrostla mezi žoldáky, kde je pomalu ostuda ukázat sebemenší soucit. Je pro ni jednodušší zabít, než říct prosím.

Zdroje: Ryan Reynolds I, II

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Deadpool 2: Domino oficiálně obsazena | Fandíme filmu Deadpool 2: Domino oficiálně obsazena | Fandíme filmu Deadpool 2: Domino oficiálně obsazena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest