Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav

Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu nové podrobnosti o zápletce filmu.

Marvel zveřejnil skrz magazín EW desítku fotek, na kterých si můžete prohlédnout podobu jednotlivých postav Thora: Ragnarok. Už obálka ukazuje, jak budou vypadat Valkyrie (Tessa Thompson), krátkovlasý Thor (Chris Hemsworth) a především záporačka filmu, Hela (Cate Blanchette). Na fotkách ji můžete vidět bez její tradiční helmy s parožím, s černými vlasy, černými stíny a v černém úboru pak vypadá jako smrt, což je pro komiksovou vládkyni podsvětí případné. Valkyrie se v komiksech inspiruje severskou mytologií, ve filmu je její postava inspirovaná domorodými severoamerickými kmeny, její zbroj pak připomíná módu, kterou dobře známe z Asgardu. Na Thorově nové zbroji je patrné, že si ji poskládal z nesourodých kusů, které někde posbíral, což souvisí s dějem filmu. Krátké vlasy by měli nějakým způsobem souviset s hrdinovým vykázáním z Asgardu, čtenáři komiksů pravděpodobně budou o krátkovlasém Thorovi vědět víc. Sám Hemsworth si novou podobu pochvaluje. Ráno nemusí trávit hodinu v maskérně a cítí se jako znovuzrozený.

Loki (Tom Hiddleston) také vypadá jinak než obvykle, ale k jeho nové garderóbě zatím není příliš co dodat. Mark Rufallo je na fotce pouze v civilu, dál tak zaujme především Jeff Goldblum jako Grandmaster. Jeho vzhled hodně připomíná Collectora (Benicio del Toro), Grandmasterova bratra, kterého jsme poznali v Thorovi: Temném světě a Strážcích Galaxie. Obecně je na fotkách vidět, jak jsou pestré, liší se od předchozích Thorů, připomínají spíš Strážce Galaxie a slibují výrazně veselejší zážitek.

Šéf Marvelu Kevin Feige k tomu dodává, že když točíte třetí díl série, tak se prostě nemůžete držet zajetých kolejí, musíte se vyvíjet. Ragnarok se posunul výrazně směrem ke komedii. Je to dáno osobou režiséra Taiky Waititiho, který zásadně nebere nic smrtelně vážně, všechno dokáže vnímat nějak pokřivenou optikou a nacházet ve věcech humor, který navíc preferuje dost výstřední. Jestli jste neviděli žádný z jeho předchozích filmů, rychle to napravte, nebudete litovat.

Chris Hemsworth si dokonce při natáčení občas říkal, jestli jim tolik humoru vůbec může projít. Waititi nicméně upozorňuje, že někteří diváci mají tendenci komedii vnímat dost zkresleně. Když je něco temné, ještě to neznamená, že by na tom automaticky víc záleželo a mělo to větší váhu. A stejně tak neplatí, že by komediální ztvárnění situace či postavy tu situaci (postavu) nějak umenšovalo, ubíralo jí na důležitosti. Na hrdinech nám bude záležet, budeme jim přát úspěch, určitě nás nečeká nějaká série improvizovaných skečů bez emocionálního obsahu.

Čím přesně si bude muset Thor ve svém nejbarvitějším dobrodružství projít? Postaví se proti němu Hela. Ta byla celá tisíciletí zavřená a narůstal v ní hněv. Nešťastnou náhodou je ze svého vězení vypuštěna a rozhodně nehodlá obrátit list. Cate Blanchette se prý kvůli roli naučila capoeiru a společně s kaskadérkou Zoë Bell ztvárnily Helu tak, aby bylo uvěřitelné, že někdy v úvodní části filmu v souboji porazí Thora. Ten se dostává na planetu Sakaar, která je vlastně jedním velkým intergalaktickým smetištěm, protože na ni vede řada černých děr. Na místě nikoho nezajímá, že Thor pochází z královské rodiny a ani tu nepatří k nejsilnějším – sešla se tu ohromná spousta bytostí s nadlidskými silami, včetně Hulka, šampiona v místních gladiátorských hrách, kterých se Thor bude muset také zúčastnit.

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: 10 fotek ukazuje novou podobu většiny postav | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest