Sleeping Dogs: Donnie Yen ve filmu podle videohry

Sleeping Dogs: Donnie Yen ve filmu podle videohry | Fandíme filmu
Producent Rychle a zběsile zkusí své štěstí a s představitelem Ip Mana se pustí do akční kriminálky podle videoherní předlohy. 

Donnieho Yena jsme už v pár amerických filmech hrát viděli, ale byly z toho vždy jenom druhé housle. Z poslední doby můžeme jmenovat Rogue One: Star Wars Story nebo xXx: Návrat Xandera Cage. Teď konečně dostal hlavní roli a blýskne se ve filmové adaptaci Sleeping Dogs. Videohra vyšla v roce 2012 a nabízela otevřený svět á la velepopulární GTA. Yen se chopí role čínského policajta Wei Shena, jenž musí v utajení proniknout do řad mafiánské Triády v Hong Kongu. Těšit se můžeme jako v předloze na bojové scény zblízka, přestřelky, honičky v autech, na motorkách a na lodích.

Celkem klasická zápletka, ale obsazení Shena je dobrá volba a bojové umění má v malíčku. Teď najít nějakého šikovného režiséra a střihače, aby se na nás nesypal v bojových sekvencích jeden střih za druhým. Klidně bych se nezlobil, kdyby adaptace měla feeling starých snímků Johna Woo. Producentské pozice se ujme Neal. H. Moritz (Rychle a zběsile).

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest