Star Wars: Han Solo: Natáčení začalo, první fotka obsazení

Star Wars: Han Solo: Natáčení začalo, první fotka obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Oficiální tisková zpráva představuje kompletní tvůrčí tým chystaného filmu s mladým Hanem Solem.

Lucasfilm oficiálně oznámil začátek natáčení Star Wars s mladým Hanem Solem. Stále nebyl odhalen název filmu, takže si můžeme tipnout, že bude prozrazen až během Star Wars Celebration v dubnu. Jak už víme delší dobu, natáčí se v ateliérech Pinewood v Londýně a tisková zpráva znovu potvrzuje, že snímek bude pojednávat o dobrodružstvích Hana Sola a Chewbaccy před událostmi Nové naděje. A to včetně jejich raných setkání s Landem Calrissianem.

Režírují Phil Lord a Chris Miller, mladého Hana Sola hraje Alden Ehrenreich, Woody Harrelson ztvární jeho raubířského mentora, Emilia Clarke hlavní ženskou roli, Donald Glover mladého Landa Calrissiana, Thandie Newton blíže nespecifikovanou roli, Phoebe Waller-Bridge droidku (obě jsou tímto oficiálně potvrzené) a Joonas Suotamo, který v kostýmu zaskakoval už při natáčení The Force Awakens, přebírá po Peterovi Mayhewovi roli Chewbaccy. Všechny (krom Thandie) si můžete prohlédnout dole v galerii na společné fotografii. Alden Ehrenreich sice pořád ještě není v kompletním kostýmu, ale už teď připomíná Harrisona Forda slušně.

Filmařský tým je také velice slušný. Kameru dělá Bradford Young (na Oscara nominovaný za Příchozí) a na filmu se podílí celá řada zkušených Star Wars veteránů. Za droidy a příšery je i tentokrát zodpovědný Neal Scanlan, výpravu zajišťuje Neil Lamont, kostýmy Dave Cossman a Glyn Gillon, rekvizity Jamie Wilkinson, účesy Lisa Tomblin, masky Amanda Knight a za casting je zodpovědná Nina Gold. Z nováčků je vedle kameramana nejvýraznějším přírůstkem Brad Allan, který bude zodpovědný za akční scény. Ptáte se, o koho jde? Je to chlapík, který je zodpovědný za geniální akci v Kingsmanovi, Kick-Assovi, Scottu Pilgrimovi nebo v Na konci světa. Jestli opět předvede svůj nejvyšší standard, máme se na co těšit.

Galerie: 2

Star Wars: Han Solo: Natáčení začalo, první fotka obsazení | Fandíme filmu Star Wars: Han Solo: Natáčení začalo, první fotka obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest