Deadpool 2: Kdo si má zahrát Domino a co o postavě víme

Deadpool 2: Kdo si má zahrát Domino a co o postavě víme | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Seznamte se s drsnou holkou, která bude žoldákovi s proříznutou pusou dělat společnost v chystaném pokračování.

Delší dobu se mluví o tom, že jednou z nových postav Deadpoola 2 by měla být Domino. Role drsné bojovnice byla nabídnuta Gugu Mbatha-Raw a Sienně Miller, obě však odmítly. Jako další je tak v roli zkoušená Kerry Washington. Když herečka byla na Deadpoola 2 dotázána na předávání cen WGA, tak se s úsměvem na tváři zakoktala, řekla, že k tomu nemá co říct, a že jsou tu povolanější, kteří o takových věcech vědí víc. Hrát takovou roli by ji těšilo, nicméně pro každou úlohu je třeba vybrat toho správného herce. Z jejího vyjádření tak můžeme usuzovat, že ať už Domino nakonec hrát bude nebo nebude, o roli nejspíš opravdu jedná.

Castingové oddělení jednotlivé role ve filmu popisuj s pomocí pseudonymů, ale k roli Domino téměř jistě patří následující popis:

Do role se hledá žena libovolného etnika, které je kolem třiceti let, je mrštná, atletická a vtipná. „Neena“ (tímhle jménem casting Domino maskuje) je drsňačka co se s ničím nepáře a málokdy ukazuje pocity. Je vysoce schopná, ohromně sebejistá, obrněná neprůstřelnou zbrojí a stejně neprůstřelným sarkasmem. Uvnitř té metaforické schránky však stále jde najít zranitelnost a zbytky lidskosti. Na plátně musí být vidět nadávky, výhrůžky i naparování, ale stejně tak zmiňovaná zranitelnost. Jen málokdy není ve střehu a vyrostla mezi žoldáky, kde je pomalu ostuda ukázat sebemenší soucit. Je pro ni jednodušší zabít, než říct prosím.

V galerii si můžete prohlédnout fanouškovský artwork, který si představuje, jak by Kerry Washington v roli mohla vypadat. Druhý obrázek sdílel Ryan Reynolds u příležitosti jednoročního výročí od premiéry Deadpoola.

Zdroje: Ryan Reynolds, BossLogic, ExtraTV

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Deadpool 2: Kdo si má zahrát Domino a co o postavě víme | Fandíme filmu Deadpool 2: Kdo si má zahrát Domino a co o postavě víme | Fandíme filmu Deadpool 2: Kdo si má zahrát Domino a co o postavě víme | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest