Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení

Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Robert Downey Jr., Tom Holland, Chris Pratt, režiséři, scenáristé a šéf Marvelu představují Avengers: Infinity War.

Avengers: Infinity War se už točí něco přes dva týdny a dnes jsme dostali hned dvě oficiální videa. Jedno je live-stream od Roberta Downeyho Jr.. V tom se sešli Downey, Tom Holland, režiséři Anthony a Joe Russoovi a Chris Pratt. Potvrdili s definitivní platností, že ve filmu bude Spider-Man, že spolu Tony Stark a Captain America stále nemluví (i když Tony prý trochu vyzrál), a že se tyhle tři postavy společně setkají. Jinak bylo video převážně humorné, můžete spekulovat o tom, co je to za kulisu v pozadí.

Ještě výživnější byl oficiální featurette. V tom vedle herců promluvili také režiséři, scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely a šéf Marvelu Kevin Feige. Video potvrdilo, že se ve filmu potkají Avengers a Strážci Galaxie, kartičky na stěně odhalily, že se objeví Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Winter Soldier (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) a Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Ve videu se mluví o tom, že Tony Stark tuší, že se blíží nějaká hrozba a chystá se na ni připravit, o čemž napovídá také artwork, kde Tony stojí před řadou Iron Manů. Jsou to čistě zbroje pro jeho vlastní potřebu? Vyškolí do brnění další piloty? Nebo si pohrává znovu s umělou inteligencí? Na dalších artworcích vidíme hlavního padoucha Thanose (Josh Brolin), ale také Rocketa (Bradley Cooper) s Thorem (Chris Hemsworth) ve víru bitvy! Trojka Downey-Holland-Pratt stojí na nějakém masivním zbořeništi, ať už je to na Zemi nebo někde mimo ni. Většina videa pak sice jsou mluvící hlavy a záběry ze starších filmů, ale v kombinaci s ústředním avengerským hudebním motivem dokáže featurette stejně navodit dojem, že se blíží něco zásadního, takže už aby tu byly další podobné ochutnávky!

Jednotlivé artworky si můžete prohlédnout ve statické podobě dole v galerii.

 

Galerie: 9

Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: První featurette, artworky a oznámení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest