Moje letní prázdniny: Mel Gibson bude zas drsňák

Moje letní prázdniny: Mel Gibson bude zas drsňák | Fandíme filmu
Mel Gibson po dlouhé době natočil akční komedii. Pusťte si trailer

Už je to tak! Modrooký sympaťák se „statečným srdcem“ Mel Gibson se s definitivní platností vrací jako herec na plný úvazek a po snímcích Na hraně temnoty a Pan Bobr se nám představí v dalším novém projektu. Tentokrát vsadí na žánr, který mu byl vždycky zřejmě nejbližší. A podle traileru k jeho nové akční komedii Get the Gringo to vypadá, že se Melovi fanoušci mají na co těšit.

O co vlastně půjde? Gibson ztvární profesionálního zločince, jenž ukradne gangsterům slušný balík peněz. Po divoké honičce s pohraniční hlídkou se mu sice podaří upláchnout přes hranice, ale jen proto, aby vzápětí padl do rukou tamní policie a skončil v jedné z nejdrsnějších mexických věznic. V boji o přežití zde však nalezne nečekaného spojence v teprve devítiletém chlapci.

Film byl natočen již před bezmála dvěma lety a původně se měl jmenovat How I Spent My Summer Vacation. Produkce jej na nějaký čas uložila k ledu, avšak 1. května se konečně dočká oficiální premiéry pod novým názvem Get the Gringo. Do českých kin snímek vtrhne 24. května pod titulem bližším originálnímu jménu – Moje letní prázdniny. Na postu režiséra debutuje Adrian Grunberg, který společně s hlavní hereckou hvězdou napsal i scénář. I když to bude jeho první samostatný projekt, o žádného zelenáče se rozhodně nejedná. Grunberg má bohaté zkušenosti jako pomocný režisér. Je podepsán například pod tituly jako Traffic – nadvláda gangů či Muž v ohni. S Gibsonem již v minulosti rovněž spolupracoval třeba na filmu Apocalypto. Pro úplnost dodejme, že Mel celý projekt sám financuje. 

Nadupaný trailer slibuje spoustu honiček, přestřelek a černého humoru. Přístupnost R pak naznačuje, že zobrazenou krví a násilnými scénami se také šetřit nebude. Teď už zbývá jen těšit se na výsledek.

 

Moje letní prázdniny: Trailer

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest