Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí?

Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režiséři filmu oficiálně potvrdili začátek natáčení. Máme pro vás kompletní seznam dosud potvrzených herců.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

V minulosti se objevilo několik zpráv o tom, že produkce Avengers 3 a 4 začala a není vyloučené, že štáb skutečně už něco natočil. Je poměrně běžnou praxí, že před oficiální první klapkou točí například pomocný štáb nebo třeba konkrétní scénu natočí herec, který bude mít při hlavním natáčení málo času. Oficiálně však produkci třetí a čtvrtí Avengers zahájili dnes, což potvrdili režiséři Anthony a Joe Russo na svém Facebooku. Víme, že se točí kompletně na digitální IMAX kamery, že se točí Avengers: Infinity War a Avengers 4 naráz, že se točí v Atlantě (a na dalších místech), že se má natáčet až do konce letošního roku, a že by se natáčení postupně měla zúčastnit drtivá většina herců, kteří dosud ve světě Marvelu měli výraznější roli. Kteří konkrétně to budou?

Iron Man: Robert Downey Jr. má platný kontrakt minimálně na jeden film a svůj návrat potvrdil v rozhovoru. O směřování jeho postavy bychom se mohli víc dozvědět ve Spider-Manovi: Homecoming.

Captain America: Chris Evans má stále platný kontrakt minimálně na jeden film, herec také návrat potvrdil v rozhovoru. Režiséři prozradili, že jeho vztah s Iron Manem bude klíčový. Zajímavé bude také to, jakým způsobem Stevea Rogerse ovlivní, že už nenosí uniformu a štít Captaina Ameriky.

Hulk: Mark Ruffalo má stále platný kontrakt, herec o své účasti mluvil v rozhovoru. Jako u jediného z původních Avengers jsme si stoprocentně jistí, že má smlouvu na tolik filmů, aby se bez jakéhokoliv dalšího jednání mohl objevit v Avengers 3 i 4. Momentálně je ve vesmíru, netušíme, jakým způsobem se vrátí na Zemi. Ale mohl by jej s sebou vzít Thor, se kterým se potká v Thor: Ragnarok.

Thor: Chris Hemsworth má platný kontrakt minimálně na jeden film a svou účast nedávno potvrdil v rozhovoru. Thor: Ragnarok by měl vyústit přímo v Avengers: Infinity War. Hemsworth uvedl, že ještě nečetl scénář.

Black Widow: Scarlett Johansson se vrátí podle toho, co řekli Kevin Feige a bratři Russoovi v rozhovoru. Na konci Civil War se začne skrývat.

Hawkeye: Jeremy Renner má platnou smlouvu ještě minimálně na jeden film, svou účast několikrát potvrdil. Na konci Civil War se skrývá. Renner ještě nečetl scénář.

Nick Fury: Samuel L. Jackson má kontrakt ještě minimálně na jeden film, v rozhovoru však uvedl, že „zaslechl“, že je ve trojce a čtyřce. Poslední dobou byl střídavě nepřítomný nebo vedlejší postavou, tak uvidíme, kolik prostoru bude mít tentokrát.

War Machine: Don Cheadle v rozhovoru tak strašně moc nechtěl přiznat, že se účastní, až nelze jinak, než věřit tomu, že se účastní. Rhodey byl na konci Civil War ochrnutý, avšak Tony mu vyrobit „robotické nohy“. Nástup do brnění by pro něj měl být možný.

Maria Hill: Cobie Smulder naznačila, že se zúčastní, když byla v talkshow Jimmyho Kimmela.

Vision: Mnoho podrobností nemáme, ale Infinity War se točí kolem Infinity Stones (kameny nekonečna) a Vision má jeden takový vražený do čela, takže nemůže chybět. Účast Paula Bettanyho potvrdili Russoovi.

Scarlet Witch: Elizabeth Olsen má platný kontrakt, její účast potvrdili bratři Russoovi i ona sama. Důležitý by měl být její vztah s Visionem. Elizabeth uvedla, že ještě nečetla scénář a osobně začne natáčet až v dubnu.

Winter Soldier: Sebastian Stan má platný kontrakt. Jeho účast potvrdili bratři Russoovi. Naposledy jsme jej viděl zmraženého, je však možné, že jeho příběh nadále rozvine Black Panther.

Další kapitola »

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Natáčení začalo. Kdo všechno se vrátí? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu