Justice League je podle Afflecka "znovuzrození" DCEU

Justice League je podle Afflecka "znovuzrození" DCEU | Fandíme filmu
A co je hlavní pro to, aby mohl režírovat The Batmana?

Včera o změně tónu DCEU (DC Extended Universe – širší svět DC komiksu) hovořil Dwayne Johnson, teď se přidává také Ben Affleck, který nadále plní propagační kolečko ke své gansterce Pod rouškou noci.

K natáčení Justice League řekl, že bylo skvělé. Udělala se spousta změn, přibyla řada novinek. Celou dobu cítil, že dochází k určitému „znovuzrození“, navíc ve společnosti zajímavých herců. Se skvělými kolegy užil mnoho zábavy. Upoutávka z loňského Comic-Conu podle něj věrně zachycuje k jaké „drobné změně“ došlo v přístupu k vyprávění (oproti snímku Batman v Superman). JL je podle Afflecka o trochu lehčí, postavy se cítí o trochu lépe ve vlastní kůži a nedělá jim potíže ukázat větší emocionální rozsah. Větší množství hrdinů podle něj automaticky znamená větší zábavu, protože různorodé osobnosti se o sebe logicky třou a obecně týmová dynamika nabízí větší množství dramatických možností.

O The Batmanovi ještě jednou zopakoval, že se stále pracuje na scénáři, že si přípravy vyžádají ještě nějaký čas a péči, aby všechno bylo před natáčením dokonalé. Ale vypadá to dobře a Affleck je z projektu nadšený. Superhrdinské filmy k sobě totiž přitahují zdaleka nejvíc pozornosti. Ohlásíte 14. nejdůležitější roli filmu a internet začne šílet. Affleck zájmu rozumí a přijímá jej. Avšak právě kvůli tomu nemůže začít s natáčením, dokud vše nebude dovedené k naprosté dokonalosti. Affleck nepochybuje o tom, že až se do natáčení pustí, čeká jej [ze strany veřejnosti a studia] největší tlak v celé jeho dosavadní kariéře.

Napůl žertem, napůl vážně Affleck doplňuje, že jedním z nejdůležitějších úkolů bude před natáčením úprava kostýmu. Ten musí být o dost pohodlnější a musí být snazší jej sundat. Stačí, abyste Batmana hráli a je vám v těsném overalu neustále horko, máte pocit, že se zcvoknete a jste unavení. Jenom odehrát svoji část odejít do šatny je makačka. Tentokrát ale bude muset zůstat na místě a dál řídit natáčení.

A v čem se liší jeho Batman od těch předchozích? Krom rozdílného tónu vidí největší rozdíl ve věku postavy. Jeho Batman je už starší, zkušený, v ulicích je dlouho. Nečekají na nás příběhy o tom, jak se z něj Temný rytíř postupně stává. Je starší a moudřejší. V Batman v Superman to tak možná nepůsobilo, protože byl zaslepený touhou po pomstě, ale v Justice League půjde o ochranu světa, takže bude působit úplně jiným dojmem.

Nakonec přidáváme Affleckovu poznámku, podle které by Sienna Miller (jeho kolegyně z Pod rouškou noci) mohla hrát jakoukoliv roli. Málem řekl, jaká role by jí podle něj seděla ve světě Batmana, pak se ale zarazil a raději to neřekl, když si uvědomil, že by se druhý den začaly objevovat zprávy o tom, že Miller byla do filmu obsazena. Nicméně co říkáte, hodila by se vám Baronka z G.I. Joe do nějaké batmanovské role?

Zdroje: Hey U Guys, USA Today, Cineplex

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest