Mute: Duncan Jones nás zve do neony prosvíceného Berlína

Mute: Duncan Jones nás zve do neony prosvíceného Berlína | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se na první trojici oficiálních fotek. 

Duncan Jones a filmový štáb pokračují v Berlíně v natáčení jeho nového filmu Mute, odkud dorazily tři fotografie. Místní uličky, kde hlavní hrdina (Alexander Skarsgård) bude hledat svou přítelkyni, jsou zality září neonových světel, podobně jako jsme mohli vidět v Blade Runnerovi (jehož inspirací se režisér netajil) nebo v úvodu prodloužené verze Avatara.

Při svém hledání potká podivínskou dvojici amerických  chirurgů, které  představují Paul Rudd a Justin Theroux. Můžete je vidět na fotkách. Ale zpět k Skarsgårdově postavě. Jeho Leo Beiler vystupuje ve filmu jako němý barman, jenž v dětství oněměl při jakési nehodě. Je bývalým Amišem žijící velice křesťanský život, nepoužívá mobilní telefon ani jinou technologii. Ačkoliv opustil rigidní komunitu, tak pořád se do jisté míry řídí jejich pravidly. 

Příběh je situován do roku 2052, kdy v Berlíně vlivem proudění přistěhovalců dochází k nepokojům. Hlavním hrdinou bude němý barman Leo Beiler. Ten se vydá do ulic hlavního města Německa pátrat po zmizelé přítelkyni, což jej zavede až do podsvětí, kde narazí na dvojici zvláštních amerických chirurgů. Otázkou je, jestli Leovi v hledání pomohou nebo mu to je ještě přitíží.

Zdroj: Empire

Mute

23.02.2018 | Velká Británie, Německo
Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Mute: Duncan Jones nás zve do neony prosvíceného Berlína | Fandíme filmu Mute: Duncan Jones nás zve do neony prosvíceného Berlína | Fandíme filmu Mute: Duncan Jones nás zve do neony prosvíceného Berlína | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest