Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho

Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bude z Michaela Fassbendera další z řady legendárních detektivů?

U Assasssin‘s Creed to na žádnou velkou díru do světa zatím nevypadá, ale Michael Fassbender by svou novou sérii mohl rozjet úplně jinde a jiným způsobem. 12.10. dorazí do českých i slovenských kin Sněhulák, adaptace úspěšné detektivky Joa Nesbøho, úspěšného norského spisovatele, který vedle Stiega Larssona, Henninga Mankella či Larse Keplera patří mezi ty vůbec nejúspěšnější autory subžánru severských kriminálek. A jeho Harry Hole je přesně ten typ hrdiny, který má šanci na úspěch. Nekonvenční vyšetřovatel nosí zásadně ošoupaný zelený kabát, poslouchá kapelu Slipknot, svou práci miluje i nenávidí zároveň. Teď řeší první případ sériového vraha v Norsku, který na místě každého trestného činu zanechává sněhuláka. Zároveň se objevuje první oficiální fotka. Uznáváme, že na ní není mnoho vidět, tak přidáváme několik snímků z natáčení, kde si můžete Fassbendera v kostýmu prohlédnout pořádně.

Sněhulák je sedmou knihou volné série krimirománů, jejichž hrdinou je vyšetřovatel Harry Hole. Je listopad. V Oslu napadl první sníh. Birte Beckerová přichází domů z práce a chválí manžela a syna, jakého postavili v zahradě krásného sněhuláka. Jenže oni žádného sněhuláka nepostavili. Celá rodina užasle zírá z okna. Syn si všimne, že sněhulák je obrácen tváří k domu a jeho černé oči hledí přímo dovnitř. Ráno je Birte pryč. Zmizela bez stopy. Jen sněhulák má kolem krku její šálu. Vrchní komisař Harry Hole dostává tajemný dopis s podpisem "Sněhulák" a také novou kolegyni Katrine Brattovou, která si v tajuplnosti se Sněhulákem nezadá. Harry později zjistí, že Birte Beckerová není první případ. Na povrch vyplouvá řada podobných zmizení a ukazuje se, že mají společné rysy, především to, že všechny ženy byly vdané a všechny se ztratily s prvním sněhem. Rozbíhá se vyšetřování, které je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby. Harry ani netuší, jakému zlu bude muset tentokrát čelit a jakým způsobem bude muset prokázat, co v něm je.

Sněhulák

20.10.2017 | USA, Velká Británie, Švédsko, Norsko
Krimi, Drama, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho | Fandíme filmu Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho | Fandíme filmu Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho | Fandíme filmu Sněhulák: První fotka z adaptace detektivky Joa Nesbøho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest