Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu

Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu nejnovější fotky a plakáty k filmu Logan. AKTUALIZOVÁNO

Následující text zkazí jedno chystané x-menovské překvapení!

AKTUALIZACE: Ryan Reynolds a režisér James Mangold původní zprávu serveru The Wrap popírají. V minulosti už se mnohokrát stalo, že hollywoodští filmaři před veřejností cíleně lhali, aby uchovali svá tajemství, nicméně pro tuto chvíli raději s Deadpoolem v Loganovi nepočítejte.

Původní zpráva: Ryan Reynolds hodně orodoval za to, aby se Deadpool s Wolverinem objevili společně na plátně, fanoušci o to stáli také a ani Hugh Jackman nepůsobil dojmem, že by byl proti. Celé to má malý háček. V Deadpoolovi se Jackman objevil pouze jako fotka, X-Men: Apocalypse byli bez Deadpoola a po Loganovi už Jackman s rolí nadobro končí. Řešení je nakonec poměrně prosté. Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. A tak se podle aktuální neoficiální zprávy má Deadpool objevit právě v Loganovi! Scéna se točila nedávno a jedná se o cameo, které se ukáže snad na konci titulků. Což dává smysl, protože Logan je pojatý snad nejvážněji ze všech dosavadních X-Men filmů, a tak by rozjuchaný Deadpool do zbytku snímku příliš nepasoval. Teď už je jen otázka, jestli půjde pouze o vtípek nebo bude potitulková scéná naznačovat, kam se vydá Deadpool 2. Ve filmu se má objevit Cable, mutant z budoucnosti, tak třeba se právě do budoucnosti Deadpool podívá. Alespoň do té Wolverinovy, kterou vykreslí právě Logan.

Dále pro vás máme nový plakát s Wolverinem, novou fotku s Calibanem a novou barevnou fotku s Wolverinem. Zároveň se také dozvídáme, že nový trailer by se mohl objevit kolem 16. ledna, kdy bude uvolněné embargo na informace, které se američtí novináři dozvěděli během promítání 40 minut z filmu, ke kterému byli před časem sezvaní. Bude zajímavé sledovat, jak záběry z filmu budou fungovat bez podpory Johnnyho Cashe.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Dafne Keen a Stephen Merchant. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: CBM, Screen Rant, James Mangold, Ryan Reynolds, The Wrap

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu | Fandíme filmu Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu | Fandíme filmu Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu | Fandíme filmu Deadpool se s Wolverinem přeci jen potká v jednom filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu