The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru

The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Charlie Hunnam, Robert Pattinson a Tom Holland se vypravili hledat ve snímku podle skutečné události bájné město.

AKTUALIZACE: Bioscop uvede film v českých kinech 9.2. 2017.

The Lost City of Z (Ztracené město Z) zatím nemá v Česku ani na Slovensku ohlášenou premiéru, ale přinejhorším si je pustíme na Amazonu, který film produkoval. První ochutnávku máte dole ve videu a v přiložených fotkách. Předně upoutá paleta herců, která se tu sešla, aby prozkoumala neprobádanou džungli. A podle všeho se již dost možná nevrátila do civilizace.

Ve snímku režiséra Jamese Graye (Noc patří nám), se vydá britský badatel Percy Fawcett, v podání Charlieho Hunnama (Pacific Rim – Útok na Zemi), do džungle Amazonie, aby zde objevil ztracené město Z. Jeho kolega Henry Costin dostal tvář Roberta Pattinsona (Twilight sága). Hlavním lákadlem bude ale beztak Tom Holland (Captain America: Občanská válka), který hraje syna hlavního hrdiny. Manželku Fawcetta hraje Sienna Miller (Americký sniper). James Gray napsal také scénář.

Film se primárně soustředí na hlavního hrdinu a na jeho touhu najít ztracené město. Zároveň má být patrné, že z Fawcettovi touhy se postupně stává zoufalá posedlost. Vypadá to, že půjde o atmosférický snímek a opravdu se ponoříme do průzkumu, potu, džungle a snad na konci spatříme i bájné město. Nejvíce ale stejně oceníme, pokud nám dá režisér šikovně nahlédnout do nitra hlavního hrdiny.

První recenze z filmového festivalu v New Yorku byly pozitivní, tak snad se máme na co těšit. V USA bude premiéra 14. 4. 2017. Co říkáte na trailer? Dáte filmu šanci nebo si příští rok vystačíte s džunglí v Kongovi?

Ztracené město Z

15.10.2016 | USA, Velká Británie
Akční, Dobrodružný, Drama, Historický, Životopisný
Info o filmu

Galerie: 6

The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu The Lost City of Z: Hledání ztraceného města v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest