Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu

Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Hugh si nechal dát méně peněz, aby mohli natočit Logana jako mládeži nepřístupného. Plus reakce z prvních 40 minut filmu.

Studio Fox při několika příležitostech uvedlo 40 minut z filmu Logan (tedy celý první akt) a u jednoho promítání byl přítomný také režisér James Mangold. Ten přítomnému publiku prozradil, že Hugh Jackman se dobrovolně vzdal části výplaty, aby filmaři mohli snímek natočit jako mládeži nepřístupný. Hollywood pořád nevěří tomu, že na filmy pro dospělé přijde dost diváků, a tak alespoň snižováním rozpočtů snižuje riziko, když už se k natáčení nepřístupného snímku uchýlí. Jackmanovi se s velkou pravděpodobností nižší výplata vrátí v tučném podílu na zisku, ale i tak je sympatické, že za filmařskou vizi byl ochotný dát ruku do ohně.

A podle novinářů, kteří čtyřicetiminutovku viděli, opravdu Logan není určený mladým divákům. Máme čekat hodně násilný film. Krvavý, drsný a brutální. Fanoušci konečně dostanou v akčních scénách takového Wolverina, jakého vždycky chtěli vidět. Film vůbec nepůsobí jako komiksovka. Je to moderní western, se špetkou samurajského filmu, po X-Menech a komiksech zůstaly jen slabé stopy. V první čtyřicetiminutovce je vidět, jak jsou Logan a Xavier (Patrick Stewart) staří a smutní a film má celkem depresivní atmosféru. Při natáčení režiséra inspirovaly snímky jako Malá Miss Sunshine, Wrestler nebo Železný stisk s Clintem Eastwoodem. Prakticky všichni novináři pak tvrdí, že si zamilujeme mladou ženskou hrdinku, která Wolverina provází (Dafne Keen) a je mu zatraceně podobná. Je to nebezpečný tvoreček, který zřejmě po část filmu bude záhadou, avšak dle zákulisních zpráv je delší dobu patrné, že se zřejmě jedná o X-23, což je v komiksech Wolverinův klon, který hrdina vnímá jako svou dceru.

Za klonování bude zodpovědný doktor Zander Rice, kterého hraje Richard E. Grant a můžete jej vidět dole v galerii na jedné z černobílých fotek. O těch zároveň režisér James Mangold řekl, že s jejich zveřejňováním končí, aby se mohl plně věnovat postprodukci filmu. Krom fotek přidáváme také video, ve kterém Hugh Jackman gratuluje Ryanu Reynoldsovi k jeho vlastní hvězdě na hollywoodském chodníku slávy.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Dafne Keen a Stephen Merchant. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu Logan: Jackman vyměnil kus výplaty za tvůrčí svobodu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest