Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti

Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nový Spider-Man zkusí ke svému záporákovi přistupovat jinak. A do jaké doby je příběh zasazený?

Zítra ráno u nás na webu najdete první trailer na Spider-Mana: Homecoming. Jako předvoj vypustilo studio Sony první oficiální fotku, kterou si můžete prohlédnout dole v galerii. Krom toho se tam také nachází pozměněná verze filmového loga. Společně s fotkou se k nám dostává také několik nových podrobností.

Tom Holland tvrdí, že z jeho pohledu nový Spider-Man není ani tak akční film, jako spíš příběh kluka, který má co dělat, aby dokázal mluvit s holkama a při tom se jakoby mimochodem pokouší zachránit celé město. Příběh filmu začíná těsně po tom, co se Peter vrátil ze svého evropského výletu s Avengers. V Německu se popral s „velkýma klukama“ a najednou je zpátky v Queensu, jezdí metrem do školy, prožívá si nelehké dospívání a chodí na matiku, takže se sám sebe musí ptát: „Co to sakra dělám?“

Mimochodem, někteří fanoušci spekulují o tom, že zveřejněný teaser s Happym Hoganem (Jon Favreau) je flashback, který se bude odehrávat ještě před událostmi Captain America: Civil War. Proto má na sobě Peter podomácku sešitý kostým a kufřík od Tonyho Starka vidí poprvé – není to nějaký další kufřík s ještě lepším oblekem. Producent Kevin Feige na tohle téma doplňuje, že Peter bude oblek ve filmu teprve poznávat, a že do něj Tony zabudoval celou řadu drobných vychytávek.

Obecně pak platí, že film sice vynechá celý příběh Spider-Manova zrodu, přesto však Peter ještě ani zdaleka není hotovým hrdinou. Teprve dospívá jako mladý muž a stejně tak teprve odhaluje své schopnosti a limity. Dělá velké chyby, které pak musí napravovat. A podobným způsobem film bude přistupovat také ke svému záporákovi. Stejně jako se rodí z obyčejných lidí superhrdinové, stávají se z obyčejných kriminálníčků superzločinci. Tohle není žádný Thanos nebo Ultron. Je to obyčejný zloděj, který ke svým zločineckým tendencím dostal nebezpečný létající postroj. Až v něm Vultureho poprvé uvidíme, máme se těšit na skutečně děsivou sekvenci, skoro jak z nějakého hororu!

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: První fotka, Vulture a další podrobnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest