Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu

Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Diváci už na hollywoodské hvězdy neslyší ani zdaleka tolik jako dřív, přesto některé stále dostávají desítky milionů, i když jejich filmy nijak zvlášť netáhnou.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

9. Julia Roberts (Tržba 10,8 dolaru na každý dolar hereččiny výplaty)

Roberts je jedinou dámou v žebříčku, což opět potvrzuje, že ženy v Hollywoodu dostávají výrazně nižší gáže než muži. Výplaty má sice nižší než všichni pánové, ale její filmy zase o to víc pohořely, a tak se může pyšnit devátou příčkou. Nejvýraznější ukázka přeplácení panuje u filmu Den matek. Za ten herečka dostala 3 miliony za 4 dny natáčení. Snímek utržil žalostných 32 milionů celosvětově. Žádný Juliin film za poslední měřené období nepřekročil v tržbách 100 milionů diváků - časy, kdy čistě svým jménem dokázala přitáhnout do kin davy, jsou nenávratně pryč.

8. Leonardo DiCaprio (Tržba 9.9 dolaru na každý dolar hercovy výplaty)

Božský Leo je hodně drahý. U svých tří posledních filmů (Revenant, Vlk z Wall Street, Velký Gatsby) nešel s výplatou nikdy pod dvacet milionů. Takže i když si tyhle tři snímky nevedly v kinech vůbec zle (Revenant utržil dokonce přes půl miliardy, zbylé dva kusy přes 300 milionů, při rozpočtech vždy kolem stovky), vždycky se najde nějaký hollywoodský účetní, který vám připomene, že se Leova gáže dala investovat do nějakého laciného nováčka a do digitálních kouzelníků a tržby by s vysokou pravděpodobností byly větší. DiCapriovy filmy s sebou ale nesou něco jiného. Prestiž. Vybírá si vždy takové projekty, které se aktivně zapojí do boje o Oscary a to je pro řadu investorů větší hodnota, než další milion v bance. Zvlášť když rozhodně nejsou nijak v mínusu.

7. Mark Wahlberg (Tržba 9.2 dolaru na každý dolar hercovy výplaty)

Táta je doma si vedlo v kinech dobře, Méďa 2 relativně slušně. Co Markův průměr táhne dolů, je Gambler. To byl naprostý propadák, který s rozpočtem 25 milionů utržil jen nuzných 39 milionů. Ani u jednoho z filmů nevíme, kolik Mark dostal zaplaceno, avšak všechny byly uvedené po Transformers: Zánik, za které dostal Wahlberg 17 milionů a značně si tak zvýšil kredit.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 9

Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu