Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos

Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zahraje si Armie Hammer po dvou neproměněných šancích konečně v Batmanovi a uvidíme filmu už v létě 2018?

Joe Manganiello je jak utržený ze řetězu. V připravovaném snímku The Batman si zahraje padoucha Deathstrokea a kamkoliv přijde, o své roli mluví. Už v minulosti prozradil, že přípravy filmu jsou daleko blíž, než bychom čekali, a teď znovu překvapil. Řekl totiž, že to vypadá, že se začne ještě někdy tenhle rok (We will start at some point this year, it looks like). Dříve se mluvilo o příštím roce, dokonce možná až o létě příštího roku a Ben Affleck vždycky trval na tom, že si dá na čas, nebude spěchat a točit začne teprve ve chvíli, kdy scénář bude perfektní. Myslel snad Manganilleo „tímhle rokem“ rok 2017? Nebo letos začne pouze preprodukce, kdy si herci zkusí kostýmy, popřípadě proberou s režisérem, co by na ně ve filmu mohlo čekat?

Nikde totiž není ani vidu ani slechu o tom, že už by scénář byl dokončený a Affleck byl připravený točit. Nemluvě o tom, že do konce roku zbývá pár týdnů a na Bena čeká ještě propagace gangsterky Pod rouškou noci. Na druhou stranu, pokud si trochu zaspekulujeme, je třeba připomenout, že nedávno byl odsunutý Aquaman, po kterém v kalendáři zůstalo 27.7. 2018 v kalendáři volné místo. Pokud by jej chtěl Warner přidělit právě Batmanovi, tak by určitě nebylo naškodu, kdyby se s natáčením začalo co nejdříve. Co myslíte vy? Skutečně se Batman už nenápadně chystá nebo se Manganiello jen nepřesně vyjádřil?

Manganiello se také zapletl do laškování s fanoušky, které si užívá Armie Hammer. Stejně jako nedávno John Cleese, začal Armie Hammer z ničeho nic sledovat různé twitterové účty, které souvisejí se světem DC. Po čase Hammer napsal Manganiellovi, že jej moc rád viděl, a že se uvidí „za pár dní“. Manganiello odepsal, že je natěšený, a že znovu gratuluje. Dostal snad Hammer nějakou roli v The Batmanovi? Aby Armie celou situaci odlehčil, sdílel sérii vtipných tweetů. Ta začala ještě slavnostním „Očekávejte velké odhalení“, ale pak už to jelo, když herec postupně napsal: "Já...budu...hrát...dneska večer na svoji starou kytaru. Našel jsem ji ve skříni a uvědomil si, jak dlouho už jsem na ni nesáhl."

Celé je to tedy možná jen jeden velký trolling, možná ale herec přeci jen s humorem tančí kolem nějaké role, kterou skutečně získal. Se studiem Warner Hamer spolupracoval na loňském Krycím jménu U.N.C.L.E. a cizí mu není ani Batman. Přímo temného rytíře měl herec ztvárnit už ve snímku Justice League: Mortal George Millera, který byl zrušený jeden jediný den před začátkem natáčení. Následně pak byl Hammer (společně s Manganiellem) jedním z kandidátů na roli Batmana, když se hledal nový představitel po ukončení filmů s Christianem Balem.

Přikládáme nejnovější plakát na Lego Batmana a fotky, které sdílel režisér Zack Snyder (Batman v Superman, Justice League), když vzpomínal na BvS a skládal poctu příštím Star Wars.

Zdroje: Armie Hammer, Batman-News

LEGO® Batman film

10.02.2017 | USA
Akční, Komedie, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 8

Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu Joe Manganiello: Natáčení Batmana začne ještě letos | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest