Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka

Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Spider-Man odhalil na brazilském Comic-Conu novou upoutávku.

Brazilská akce CCXP pokračuje a další na pořadu dne byl Spider-Man: Homecoming. Žádný zástupce filmu nebyl přítomný osobně, ale Tom Holland fanouškům poslal pozdrav na videu. Pak následoval krátký, asi půlminutový spot.

Upoutávka začíná z pohledu Petere Parkera (Holland) na kterého čeká Happy Hogan (Jon Favreau). Ten na Petera naléhá, ať si pospíší. Pak se zeptá, co to má Peter na sobě, ten odpoví, že svůj kostým (pod oblečením mu vykukují rukávy a síťomety). Hogan se potom s podivem ptá, jestli Peter nedostal svůj balíček. Následně video ukáže Petera s balíčkem (kufříkem) položeným na stole. Je k němu přiložený vzkaz od Tonyho Starka, který říká: „Malé úpravy“. Kufr si můžete prohlédnout dole v galerii

Následuje střih a v další scéně už stojí Spider-Man na střeše budovy (z překladu to není úplně zřejmé, ale možná stojí na střeše Federal Hall nebo na mostu George Washingtona nebo na oblouku na Washingtonově náměstí). Spider-Man skočí z budovy saltem vzad a v tu chvíli roztáhne „křídla“. Křídla. Vypadají jako pavučiny, Spider-Man je má natažené od pasu po paže, připomínají kostým od Johna Romity a jak by to mohlo ve filmu zhruba vypadat, si můžete prohlédnout na titulním obrázku článku. Má jít o kombinaci retro kostýmu a moderní technologie, tak jak Spider-Mana známe už z Občanské války. Křidélka mu zřejmě umožňují plachtit, což by se v souboji s létajícím padouchem Vulturem mohlo hodit.

Je nicméně dobré připomenout, že v komiksech měla křidélka jen dekorativní účel, k plachtění je Spider-Man nepoužíval.

Spider-Mana hraje Tom Holland, dále hrají Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: Omelete, Tom Holland Brazil, Tom Holland Brazil II, AgentM, Gmilano7

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Nový kostým bude mít křidélka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest