G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat!

G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér John Chu se distancuje od jedničky a začíná znova. K tomu nová videa, obrázky a první plakát. 

První G.I. Joe byl solidní akční výplach, ale podle režiséra dvojky, Johna Chu, to nemělo mnoho společného s opravdickým G.I. Joe. To se teď dvojka pokusí napravit, když se vykašle na digitální triky a laserové pistolky a místo nich nám přinese spoustu praktických efektů, poctivou práci kaskadérů a pořádné kvéry. The Rockův Roadblock bude ve filmu dokonce používat mobilní kulomet, který za normálních okolností musí být přidělaný na nějakém vozidle, či alespoň na stojanu.

Roadblock bude vůbec pořádný drsňák. Johnsonova postava je rozený vůdce, tmel týmu, který pro G.I. Joe dýchá. Je prakticky nemožné ho zabít a ve filmu si to rozdá na férovku jak s Firefly (Ray Winstone), tak s Cobra Commanderem (kterého už nehraje Joseph Gordon-Levitt a většinu filmu bude nosit masku) i se Snake Eyes, se kterým kdysi dávno trénoval. I když je pravda, že hlavním protivníkem Snake Eyes bude samozřejmě Storm Shadows. Chu slibuje, že se z jejich vzájemného souboje pokusil vytěžit naprosté maximum.

Všechny sliby zní...slibně, tak doufejme, že tvůrci mají na to, aby je naplnili. Reklamní kampaň zatím naznačuje, že by to tak být mohlo. Následují dva nové klipy, několik fotek a první plakát!

 

G.I. Joe 2: Daytona TV Spot

 

G.I. Joe 2: Korejský teaser

 

Zdroje: Huffington Post, UGO, Total Film, Hisstank.com, IGN, Kino Gallery

Galerie: 5

G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu G.I. Joe: Odveta - Takhle to má vypadat! | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest