Let's Dance 6: Taneční série pokračuje dál

Let's Dance 6: Taneční série pokračuje dál | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Ale v čínském jazyce a s plně čínským obsazením.

Série Let's Dance se rozjela před deseti lety a od té chvíle se vždycky v pravidelném rytmu dvou let objevilo další pokračování s čím dál promakanějšími tanečními kreacemi. Svoje publikum si to našlo, o čemž svědčí dohromady více jak šest set milionů dolarů ve světových pokladnách. Takže je na řadě šestý díl, který však čeká pár zásadních změn.

Let's Dance 6 se začne natáčet příští měsíc v Pekingu a Los Angeles. Celé obsazení se ovšem bude skládat z čínských herců a mluvit se bude jejich původním jazykem. Tohle od značky čekal asi málokdo, ale pravdou je, že k výdělku přes půl miliardy pomohly Let's Dance asijské země, kde se pro ně série stala od třetího dílu hodně oblíbenou. Scénář dostal na starosti Li Wei a režie se ujme Ron Yuan, koordinátor kaskadérů, herec a bojový choreograf. V centru příběhu s velkolepými tančeními čísly s kombinací bojových umění bude smolař, jemuž se podaří spojit dohromady lidi z různých koutů světa prostřednictvím tance. Premiéra je plánovaná na příští rok. Jestli máme mezi čtenáři fanoušky této roztančené série, tak nám dejte vědět, jestli se vám zamlouvá její nový směr.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Let's Dance 6: Taneční série pokračuje dál | Fandíme filmu Let's Dance 6: Taneční série pokračuje dál | Fandíme filmu Let's Dance 6: Taneční série pokračuje dál | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest