Hvězdná brána: Nové filmy nakonec nevzniknou

Hvězdná brána: Nové filmy nakonec nevzniknou | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Současný Hollywood neumožňuje filmařům natočit takový film, jaký by chtěli.

Ještě v červnu se producent Dean Devlin těšil, jak otevřou celý nový filmový svět Hvězdné brány. Pak uvedli společně s Rolandem Emmerichem do kin Den nezávislosti 2 a jakoby přišla studená sprcha.

V aktuálním rozhovoru Devlin uvedl, že pár měsíců vše bylo na dobré cestě, ale to už teď neplatí. U podobných projektů musí klapnout naráz ohromná spousta okolností. Tady všechno klapalo maličkou chvilku, a pak se jim celý projekt rozpadl pod rukama. Viníkem jsou okolnosti, za jakých se podobné filmy v Hollywoodu točí. Původní Stargate vznikla jako nezávislí film, u kterého měli filmaři s daným rozpočtem absolutní svobodu. U nového projektu by do všeho mluvila ohromná spousta lidí a výsledek by tak mohl dopadnout skvěle, ale také by se vůbec nemusel podobat tomu, co původně chtěli Devlin s Emmerichem natočit. Kdyby se film nepovedl, fanoušci by jej odmítli a to Dean prostě nechce riskovat.

Takže pokud jste chtěli vidět další film o kruhové bráně cestách napříč časoprostorem, budete si muset počkat. Není vyloučené, že se někdy v budoucnu projekt opět vrátí mezi živé, ale pro tuto chvíli je u ledu.

Zdroj: Empire

Galerie: 2

Hvězdná brána: Nové filmy nakonec nevzniknou | Fandíme filmu Hvězdná brána: Nové filmy nakonec nevzniknou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest