Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park

Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kdy se začne natáčet, a který Avenger se málem objevil v chystaném filmu.

Režisér J.A. Bayona pořád ještě propaguje svůj aktuální snímek Volání netvora a při tom odpovídá i na dotazy o Jurském světě 2. Před časem přišla řeč také na to, jak film zapadá do celé jurské série. Film samozřejmě je druhou kapitolou příběhu, který začal v Jurském světě a zároveň otevírá kapitolu třetí. Přitom je ale film také pátou částí podstatně delší ságy, která začala společně s Jurským Parkem Stevena Spielberga. Pojítek s původní trilogií by nový film měl oproti Jurskému světu nabídnout víc.

Režisér také zopakoval, že je důležité každé pokračování dobře vybalancovat a nabídnout lidem vyvážený mix toho, co od série očekávají, ale zároveň něčeho nového. A nový příběh se prý pro diváky bude vyvíjet hodně nečekaným způsobem. Tak snad to s tou vyvážeností vyjde a čeká nás překvapivý příběh, na kterém ale zároveň pořád půjde poznat, že jednoznačně patří do série Jurských parků.

Ve světle výše řečeného pak možná maličko zarazí, že ve filmu zřejmě bude chybět doktor Henry Wu, který se objevil jako důležitý odborník na genetiku v Jurském parku i v Jurském světě. Na konci Jurského světa odlétá s biologickým materiálem z ostrova a jeho dopad na další události tak působí neoddiskutovatelně. Je však možné, že filmaři potřebují pouze Wuův čin a ne jeho samotného. Svou účast zpochybnil přímo doktorův představitel BD Wong na svém Twitteru. Další, kdo se ve filmu neukáže, je Tom Holland. Aktuální představitel Spider-Mana s režisérem Bayonou pracoval na dvou jeho předchozích filmech, a tak se jej novináři zeptali, jestli pro něj má Juan místečko i tentokrát. Herec připustil, že o tom spolu mluvili, a že by pro něj ve filmu role byla, avšak nabitý program mu znemožní ji vzít. Podle castingových novinek, které se před časem objevili, hledá štáb zhruba dvacetiletého herce do role „systémového architekta Clinta“.

V castingu sebou budou muset s hledáním nějaké alternativy hodit, protože podle režiséra natáčení začne už příští rok v březnu.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář píší Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vrací Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Datum české premiéry je stanoveno na 21. června 2018.

Zdroje: Cinemablend, BD Wong, JurassicWorldMovie2, Coming Soon

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu Jurský svět 2 bude víc navazovat na Jurský park | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest