Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru

Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se na novou upoutávku na chystaný gangsterský film Bena Afflecka.

Gangsterských filmů je strašně moc, skoro se občas nejde ubránit pocitu přesycenosti. Ono toho mnoho nového v podobných filmech vykládat nejde. Zároveň jim ale nejde upřít jejich přitažlivé kouzlo. Příběh o tom, jak si chudí hošíci vydobývají nejen prachy, ale i moc, mají svojí sílu. Zvlášť když je dnešní doba tak nejistá a iluze absolutní kontroly nad svým osudem tak působí o to svůdněji. Navíc k tomu všemu vždy neodmyslitelně patří náležitě bolestivý pád, exploze násilí a přitažlivá retro stylizace.

Affleckovo Pod rouškou noci ani podle druhého traileru nebude nijak jiné. Ben si s mocenským žebříčkem mafiánského podsvětí vytře pozadí, stejně jako s muži zákona, kteří by byli tak bláhoví, že by se pokoušeli nějak protestovat. Pečlivě dávkovaný trailer však zároveň celou dobu visí nad propastí, do které se celý mafiánský byznys hrozí zřítit. A zatím se zdá, že si to za Affleckova antihrdinu odskáče jeho milá v podání Zoe Saldany. Jak správně podotýká Elle Fanning – všichni skončí v pekle.

Děj je zasazený do 20. let minulého století, kdy zákon o prohibici nemohl zastavit síť načerno provozovaných mafiánských barů. Kdo má dostatek kuráže a velké ambice, má příležitost v tomhle prostředí získat moc i peníze. A Joe Coughlin, syn policejního superintendanta z Bostonu, už dávno zapomněl na svoji přísnou výchovu a nechal se přivábit lákavým životem psance. Ale i mezi kriminálníky platí určitá pravidla a Joe poruší jedno zásadní, když podrazí mocného mafiánského bosse, ukradne mu jeho peníze a milenku. Horkokrevná roztržka skončí tragédií, a tak se Joe vydává na cestu odplaty, ctižádosti, lásky a zrady, která jej z Bostonu zavede do nejvyšších pater rumem ovládaného podsvětí v mlžné Tampě.

Hlavní roli zahrál sám režisér Ben Affleck, v dalších vystupují Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Sullivan, Anthony Michael Hall, Brendan Gleeson, Titus Welliver, Chris Messina, Chris Cooper nebo Derek Mears. Scénář napsal Affleck podle předlohy Dennise Lehanea, podle jehož románu natočil už Gone, Baby, Gone. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 12.1. 2017.

Pod rouškou noci

25.12.2016 | USA
Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru | Fandíme filmu Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru | Fandíme filmu Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru | Fandíme filmu Pod rouškou noci: Affleckův krvavý americký sen v 2. traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest