Kong: Ostrov lebek: První pohled na King Konga

Kong: Ostrov lebek: První pohled na King Konga | Fandíme filmu
Warner Bros.
Navíc režisérův komentář ke Kongově nové podobě a ohlasy na raný sestřih filmu.

Dnes byla zveřejněná vůbec první fotka nového King Konga z filmu Kong: Ostrov lebek. Režisér Jordan Vogt-Roberts k fotce připojil svůj komentář a celkově se rozpovídal o nové podobě jednoho z nejslavnějších filmových monster.

Jordan chtěl, aby měl nový Kong co nejjednodušší kontury. Aby jeho tvar byl opravdu ikonický. Aby jste jej okamžitě poznali, když jej třeťák načmárá pastelkou na papír. Není to jen velká gorila, je to vlastní živočišný druh s vlastním vzorcem chování. Podoba se do značné míry inspiruje filmem z roku 1933 a nijak se neohlíží na snímek Petera Jacksona. Celkově je pak nový Kong hodně mytická figura a když jej hrdinové poprvé spatří, má působit jako božstvo.

Božstvo dosti osamělé, mrzout, který se promenáduje po ostrově. Je na první pohled silný a mladý, ale zároveň je v něm něco strašně smutného a unaveného. Když jej poprvé potkáme, bude na nás působit negativně, jako nějaká zlá síla. Postupně si nás ale má získat drobnými projevy emocí na svoji stranu a máme pochopit, že na ostrově něco nesmírně důležitého střeží. Samozřejmě bude zajímavé zjistit, co je ve světě Godzilly a dalších monster tak zásadního, že to musí střežit obrovská opice.

Měřítko King Konga nejspíš pořádně poznáme teprve ve vlastním filmu, ale jedno je jisté už teď. Režisér slibuje, že na rozdíl od Godzilly nebo jiných monster filmů nebudeme muset na Kongovo odhalení dlouho čekat. Pomalé odhalování už se režisérovi přejedlo, chce nám Kinga naservírovat rovnou a rozhodl se pro úplně jiný styl vyprávění.

Krom Vogt-Robertsova komentáře se objevila krátká reakce na raný sestřih filmu, kterou sdílel redaktor severu ComicBook.com. Film je prý velice dobrý a má dobré herce. Jen Samuel L. Jackson do filmu údajně příliš nepasuje a snímek nemá silného záporáka. Současný sestřih prý momentálně nijak neodkazuje na Godzillu, ve filmu nejsou žádní dinosauři, ale jsou tam nějaká jiná monstra, která se mohou s Kongem poprat. Takže jestli zná někdo z vás dobře Kongovu mytologii, kdo by to mohl být? S kým by se tak opičí král porvat? O svoje touhy a tipy se můžete podělit v komentářích.

Film studií Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures s názvem „Kong: Ostrov lebek“ mění představy o původu mytického Konga v nepřekonatelném, originálním dobrodružství od režiséra Jordana Vogt-Robertse. Ve filmu se dá dohromady různorodá skupina průzkumníků, aby pronikla hluboko do nezmapovaného ostrova v Tichomoří. Ten je stejně tak zrádný jako nádherný a naši průzkumníci netuší, že narušují výsostné území mytického Konga. V hlavních rolích hrají: Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Toby Kebbell, John Goodman či Shea Whigham. Film má premiéru v Česku i na Slovensku 9. 3. 2017.

Zdroj: EW

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu