The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci

The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Ezra Miller a Kiersey Clemons o výměně režiséra. Plus co od nich můžeme čekat v Justice League a Flashova scéna ze Suicide Squad.

The Flashe opustil už druhý režisér. Co na to říkají herci? Představitel Flashe Ezra Miller fanoušky uklidňuje, že se nic dramatického neděje. Příprava filmu je komplikovaný proces, všichni zúčastnění ji berou extrémně vážně. Personál se u podobně velkých projektů mění neustále, je to naprosto běžné, jen u režiséra je to jednoduše víc vidět. Příprava velkofilmu je zkrátka takový štafetový závod a ať už bude výsledný produkt jakýkoliv, všichni zúčastnění na něm zanechali během vývoje určitou stopu. Příští režisér by měl podle Millera především mít otevřené srdce, protože Flashův příběh je v první řadě srdečný a procítěný.

Podle Ezry je také důležité, že má projekt k dispozici jako producenta Geoffa Johnse (šéfa DC Films), který velice dobře zná komiksové předlohy, a tak filmařům může pomoci vyvarovat se chyb, které by fanoušky předlohy mohly výrazně rozezlit.

V jiném interview popsal Miller Flashův vztah s Batmanem (Ben Affleck). Oba jsou si vlastně svým způsobem podobní a vidí se navzájem jako takový pokřivený odraz v zrcadle. Flash je ještě naivní, je na začátku superhrdinské kariéry, je z pomáhání lidem nadšený. Batman už toho má za sebou hodně, je to veterán a je dost zahořklý. Jeden od druhého se tak mají co učit.

A na závěr byl Ezra dotázán také na to, jakým způsobem vznikají scény, ve kterých se Flash rychle pohybuje. Filmaři prý museli vymyslet celý vypravěčský jazyk, který skloubil choreografii a vizuální efekty a k přípravě rychlých scén použili celou řadu různorodých metod. Klíčové bude především to, jak Barry Allen vnímá své okolí a vypadá to, že nás čeká hodně zpomalovaček. Filmaři se také hodně baví o tom, jak v jednotlivých momentech Barryho ovlivňují zákony fyziky, tak uvidíme, jestli to bude ve filmu skutečně patrné.

Poněkud nervóznější je z výměny režiséra Kiersey Clemons, která ve filmu hraje Iris West, Barryho velkou lásku. Herečka přiznala, že režisér Rick Famuyiwa byl pro ni jedním z hlavních důvodů, proč chtěla film točit. Z jeho odchodu je tedy dost rozmrzelá. Je ale připravená dostát svým závazkům a ztvárnit Iris West podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nezbývá jí tedy nic jiného, než se modlit ke všem bohům, že nový režisér bude stát za to. Herečka už natočila cameo pro Justice League, takže se s ní rozhodně počítá.

Na závěr pro vás máme ještě Flashovu scénu ze Suicide Squad:

Flashe hraje Ezra Miller, Iris West Kiersey Clemons. Objevit se má také Cyborg v podání Raye Fishera. Scénář postupně přepisovali Seth Grahame-Smith a Rick Famuyiwa podle námětu Phila Lorda a Christophera Millera. Datum české premiéry je stanoveno na 15.3. 2018, ale je možné, že bude odloženo. 

Zdroje: IGN, Collider, Cinemablend, Fox, Justin Kroll I, II, THR

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu The Flash: Jak se k odchodu režiséra staví herci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest