Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers

Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu
World Events Productions
Zobrazit dalších 6 obrázků
Chystají se další obří roboti, tentokrát ve zvířecím tvaru a se schopností stavět ze svých těl ještě většího robota.

Když studio Universal koupilo Dreamworks, získalo zároveň práva na celovečerní verzi Voltrona. Film se rovnou začal chystat. Úkol dostal na starost producent Tom Engelman (Poslední samuraj, Osamělý jezdec) a scénář napíše David Hayter (X-Men 1 a 2, Watchmen). Celovečerní verze se chystá už od roku 2004, momentálně Dreamworks také vyrábí pro Netflix animovaný seriál Voltron: Legendary Defender.

Voltron je původně animovaný seriál z roku 1984 (který je však ve skutečnosti pouze přestříhanou verzí o tři roky staršího japonského seriálu Beast King GoLion), ve kterém pětice astronautů pilotuje pět obřích robotických lvů, ze kterých následně skládají ještě většího humanoidního robota Voltrona. Jejich úkolem je chránit planetu Arus a její princeznu Alluru před útoky zlého krále Zarkona z planety Doom, jeho nohsledy a obřími robotickými robo-šelmami. V dalších sezonách se děj výrazně vyvíjel, události byly zasazené blíže či dále od Země a objevily se různé verze Voltrona, přičemž některé se skládaly třeba i z patnácti různých částí.

Základní premisa tedy připomíná Transformers, Pacific Rim a ještě víc snad Power Rangers, kde také hrdinové pilotují robotická zvířata a skládají z nich velkého humanoidního robota. Není už ale podobných projektů v kinech až příliš? Ještě ani nevíme, jestli Power Rangers nebudou v celovečerní verzi působit až příliš bláznivě nebo rovnou infantilně a už se na nás valí něco podobného. Ale Hayter už pár slušných filmů napsal, tak třeba se mu zadaří znovu.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu Voltron: Nová konkurence pro Transformers a Power Rangers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest