Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou

Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
 A slovo šéfa Marvel Studios má svoji váhu.

O Inhumans se toho napovídalo spousta. Že je šéf Marvelu Kevin Feige vlastně ani nikdy dělat nechtěl. Že mají sloužit jako marvelovská náhrada za X-Men, nebo že jejich cestu na stříbrné plátno zdržuje televizní podoba Inhumans, kterou momentálně nabízejí Agenti S.H.I.E.L.D.u. To všechno je ale jen teorie. Co o projektu v současnosti reálně prozradil Feige?

Je přesvědčený, že budou v kinech realizováni. Jen ještě není ujasněné, kdy to bude. Mohlo by to být už během čtvrté fáze Marvel Universe, a pokud se to povede, bylo by to parádní.

To je samozřejmě hodně neurčitá fráze, nicméně pořád lepší než katastrofické zvěsti o tom, že film vůbec točit nebude. V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisíceletími vytvořili mimozemšťané rasy Kree. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 obyvatel) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti díky Terrigenské mlze nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy. V seriálu Agents of SHIELD transformační látka byla vypuštěna na Zemi, a tak se nadlidské schopnosti objevují o řady dosud zcela obyčejných smrtelníků. 

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu Inhumans: X-Meni po marvelovsku rozhodně vzniknou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest