Life: Dva mrazivé trailery z vesmíru

Life: Dva mrazivé trailery z vesmíru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Posádce astronautů, jejímiž členy jsou Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson a Ryan Reynolds jde o život. 

Včera během druhého dílu sedmé řady The Walking Dead byl zveřejněn první trailer na Life. Zároveň se objevil ještě mezinárodní trailer. Na krátké ploše se to netváří špatně. Po vizuální stránce film vypadá celkem fajn a navíc je super vidět bok po boku Jakea GyllenhaalaRyana Reynoldse, jehož typické vtipkování bude v rámci vážné látky jen minimální. V tomhle případě to nikoho trápit moc nebude a tím lépe pro dramatické napětí, jemuž neunikne ani čím dál tím oblíbenější Rebecca Ferguson. Za scénářem stojí dvojice Rhett Reese, Paul Wernick, která napsala povedené tituly Deadpool a Zombieland, takže můžeme doufat, že pánové podobně zaváleli také v případě thrilleru, jenž režíroval Daniel Espinosa (Nepřítel pod ochranou, Dítě 44).

Film se zaměřuje na šestičlennou posádku Mezinárodní vesmírné stanice, která je pouhý krůček od jednoho z nejvýznamnějších objevů v historii lidstva, od prokázání mimozemského života na Marsu. Když ale posádka začne provádět výzkum, s hrůzou zjišťuje, že forma života je inteligentnější než se původně očekávalo.

Zbylé členy posádky doplňují Hiroyuki Sanada (Sunshine), Ariyon Bakare (seriál New Blood) a Olga Dihovichnaya (Dva dny). Life vletí do českých kinosálů 11. května 2017. Na Slovensku se dočkají 1. 6. 2017.

Život

18.03.2017 | USA
Sci-Fi, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

Life: Dva mrazivé trailery z vesmíru | Fandíme filmu Life: Dva mrazivé trailery z vesmíru | Fandíme filmu Life: Dva mrazivé trailery z vesmíru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest