Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka

Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nová synopse, kdy se objeví další plnohodnotný trailer a další tajemství virální kampaně.

Naposledy jsme tu měli Konga zhruba před dvěma týdny, když se objevil plakát plný malých tajemství. Stránka discoverskullisland.com stále běží a procentová hodnota se prozatím zastavila na 62%. Můžeme očekávat že na konci odpočtu bude zveřejněný nový plnohodnotný trailer. Fanoušci v kódu stránky objevili datum 18.11., což je zároveň datum premiéry Fantastických zvířat, takže trailer je nejpozději do tohoto data zaručený. Na stránce zároveň můžeme slyšet morseovku. Dešifrovali jsme zprávu, která říká: Follow Monarch Sciences. To je funkční twitterový účet, ale prozatím na něm nic není, tak třeba se tu dočkáme premiéry nových obrázků a podobně. Dále byla zprovozněna japonská stránka filmu. Na ní najdete krátkou upoutávku přiloženou na konci článku a novou synopsi. S pomocí strojových překladačů jsme se pokusili alespoň o hrubý překlad:  

Měla to být jednoduchá mise. Výprava biologických výzkumníků se v tichosti vydává na tajuplný ostrov. Jenže to byl Ostrov lebek, místo, na které lidská noha nikdy nemá vkročit. Jakmile dorazili na ostrov, situace se rychle změnila k horšímu. Všude po ostrově jsou rozházené kostry a na útesu je obří krvavý obtisk ruky. A pak se objevil obří bůh - King Kong, ta neznámá veliká stvůra (možná také - ...King Kong a neznámé veliké stvůry). Bez potřebného vybavení lidem nezbývá nic jiného než prchat. Podaří se jim ale s tajemstvím Ostrova lebek uniknout? A je Kong nepřítelem lidí nebo jejich spojencem? Vůdce průzkumné expedice Conrada hraje Tom Hiddleston, válečnou fotografku Weaver Brie Larson. Dále hraje Samuel L. Jackson. 
 
Pokud náhodou ovládáte japonštinu, ozvěte se a dejte vědět, jak byste synopsi přeložili přesně. 

Film studií Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures s názvem „Kong: Ostrov lebek“ mění představy o původu mytického Konga v nepřekonatelném, originálním dobrodružství od režiséra Jordana Vogt-Robertse. Ve filmu se dá dohromady různorodá skupina průzkumníků, aby pronikla hluboko do nezmapovaného ostrova v Tichomoří. Ten je stejně tak zrádný jako nádherný a naši průzkumníci netuší, že narušují výsostné území mytického Konga.

Zdroje: Kaiju Combat

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu Kong: Ostrov lebek: Mezinárodní upoutávka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest