Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů

Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Filmy se inspirují seriály aneb víc hlav víc ví.

V poslední novince o Sherlocku Holmesovi 3, kterou jsme vydali v květnu, byla řeč o tom, že je produkce spokojená se scénářem a do konce roku by se mohlo točit. Nakonec to ale asi tak žhavé nebude. Scenáristé si totiž ještě máknou a bude jich hned několik. V Hollywoodu je v posledních letech čím dál oblíbenější model writers room, tedy scenáristických týmů, jaké známe z natáčení televizních seriálů. Místo toho, aby scénář filmu upravovalo několik scenáristů po sobě, pracují všichni naráz a rovnou si mohou vzájemně vyměňovat ty nejlepší nápady a postrkovat se k ještě lepším výkonům. Dosud se tenhle model používal pro série nebo plánování rozsáhlých světů (Avatar, Tranformers, Star Wars...), teď bude aplikován na jeden jediný hraný film (u animáků je tento model běžný už léta).

Kdo jsou členové filmu? Nicole Perlman (Strážci Galaxie, Captain Marvel), Justin Malen (Pobřežní hlídka, Office Christmas Party), Garry Whitta (Rogue One: Star Wars Story, After Earth), Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider, Dungeons and Dragons) a Kieran Fitzgerald (Snowden). Kdy má být scénář hotový a kdy se bude točit nevíme, avšak v únoru příštího roku má Robert Downey Jr. začít točit Avengers 3 a 4. Sherlocka Holmese 3 zrežíruje Guy Ritchie, vedle Holmese se jako Watson vrátí Jude Law.

Zdroj: Variety

Sherlock Holmes 3

15.06.2019 | USA
Akční, Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 nabral armádu scenáristů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest