John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách

John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V druhém dílu Johna Wicka se můžeme těšit na pozoruhodnou akční scénu. A jakou kultovní sérií se režisér Chad Stahelski inspiroval?

John Wick 2 po prvním traileru vypustil na svět první fotky. Všechny na vás čekají dole v galerii, ale nejvíc zaujmou fotografie ze zrcadlové místnosti. Na nich jsou zvěčněni jedni z hlavních záporáků filmu – Ruby Rose a Riccardo Scarmacio, kteří se pokusí Johna Wicka sejmout. Celá scéna je labyrintem zrcadel, kde se mohou lidé zjevit odkudkoliv a zase nečekaně zmizet. Keanu Reeves vysvětlil, že jde o poctu závěru snímku Drak přichází s Brucem Lee. Scéna se zrcadly tenkrát byla sama o sobě dost napínavá, navíc když hlavní hrdina neznal prostředí a jeho nepříteli to tak poskytovalo strategickou výhodu. V tomhle případě nás určitě čeká v Johnu Wickovi 2 jedna z nejzajímavějších akčních scén.

Už jednička se inspirovala asijskými akčními filmy a v pokračování tomu nebude jinak. Režisér Chad Stahelski k tomu dodává: „Koukáte na některé známé herecké tváře hongkongských filmů. Sledujete záběry z odstupu, kde je vidět, že člověk na scéně opravdu ty pohyby umí. Pokud používáte rychlý střih, snažíte se tím něco zamaskovat a to je takové podvádění. Naštěstí máme obsazené herce, již se bez tohohle triku dokážou obejít. Keanu dělá bojová umění už léta, [před natáčením] byl proškolen od nás a už při natáčení trilogie Matrix jej trénoval Yuen Woo-ping."

Režisér dále uvedl, že dvojka bude v jistých ohledech jiná. Aby se zbavil tlaku udělat sequel lepší než předchozí film, udává jako příklad prvního a druhého Vetřelce. Vetřelci Jamese Camerona oproti hororu Ridleyho Scotta nebyli rozhodně horší (ozývají se hlasy, že i lepší), ale především se tak trochu vyhnuli přímému srovnání, protože posunuli sérii zcela novým směrem. Jestli Stahelskiho záměr vyšel, se dozvíme 23. 2..

John Wick cestuje do Říma, aby splatil dluh starému kolegovi, který se snaží převzít mezinárodní organizaci tajných zabijáků. A to nebude žádná sranda, protože budou muset čelit nejnebezpečnějším vrahům ze všech koutů světa. V hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Ruby Rose, Peter Stormare a Laurence Fishburne. Scénář: Derek Kolstad. Režie: Chad Stahelski. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 23.2. 2017.

Zdroje: Empire, ColliderComing Soon

John Wick 2

30.01.2017 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu John Wick 2: Hlavní hrdina a záporáci na fotkách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest