Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách

Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Komik Stephen Merchant vypadá na prvních fotkách z třetího Wolverina až mrazivě. AKTUALIZOVÁNO o další foto a info o traileru.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme ještě jednoho z Reaverů (se samopalem), čímž jsou záporáci oficiálně potvrzeni. Blíže jsme si je představili v minulém článku. A teď už je oficiální také to, že proud obrázků z poslední doby je předvojem blížícího se traileru! Britská ratingová komise upoutávku ohodnotila, takže ji můžeme očekávat v nejbližších dnech, maximálně týdnech. Trailer má minutu a 46 vteřin a v Británii se smí promítat divákům od 15 lety.

Původní novinka 13:03: Uplynulo dalších několik dní, tvůrci a herci Logana opět zveřejnili několik wolverinovských fotek. Nejvíc pozornosti budí ty se Stepehenem Merchantem. Ten obvykle hraje komediální role, na prvních fotkách však jako mutant Caliban působí s holou hlavou a mléčnou kůží skoro až mrazivě. Mutant má v komiksech celou řadu podob, k jeho nejdůležitějším schopnostem však patří možnost vycítit mutanty v okolí několika kilometrů. Budou se jeho služeb snažit využít hrdinové nebo záporáci k tomu, aby někoho našli? Nebo jej už delší dobu záporáci využívají k hledání mutantích novorozeňat, kterých je ve filmovém světě už několik let podezřelý nedostatek? Dokonce i záchodová škrábanice na další fotce se ptá: „Kde jsou všichni mutanti?“

Starší spoilery zmiňovaly krom mizejících mutantů také to, že se Caliban bude starat o sešlého Profesora X (Patrick Stewart), který už je prakticky nesvéprávný, tak budeme zvědaví, jak velkou úlohu vlastně postava ve filmu nakonec bude mít.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Elise Neal a Stephen Merchant. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: Wponx, James Mangold I, II, Stephen Merchant, Hugh Jackman, BBFC,

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 6

Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu Logan: Mutant Caliban na prvních fotkách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu