The Batman: Víme, kdy se začne natáčet

The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Uvidíme každoročně alespoň jeden film s Batmanem?

Ben Affleck se pokusil v posledním rozhovoru mírnit očekávání a tvrdil, že The Batman se možná nebude jmenovat The Batman a vlastně ještě ani není schválený. Jenže jestli není schválený, tak k tomu má zatraceně blízko, protože představitel padoucha Deathstrokea Joe Manganiello v rozhovoru právě uvedl, že natáčení začne příští rok na jaře!

Najednou tak nepůsobí úplně nereálně prohlášení šéfa společnosti Time Warner (vlastník Warner Bros. a DC Films), který koncem září uvedl, že The Batman je „rok a půl daleko“. Pokud bychom jeho slova brali doslova, tak by se zdálo, že The Batman nahradí v kalendáři The Flashe, který je momentálně ohlášený na 16. 3. 2018. Za rok se blockbuster natočit dá a je to poměrně běžná praxe, i když u Warneru svým filmařům často dávají rok a půl i déle.

Jestli máme slova Jeffa Bewkese brát pouze přibližně, pak jsou další volné termíny (které už má Warner rezervované) následující: 5.10. 2018, 27.9. 2019, 1.11. 2019 a 7.2. 2020. Zářijový a únorový termín jsou vedené jako „neohlášený velkofilm“, takže by v dané době mohl jít do kin třeba nějaký Lego film, Potter film a tak podobně. Říjnový a listopadový termín jsou (přinejmenším na Wikipedii) označené jako produkce DC Films, takže je možné, že studio na daná data skutečně s komiksovými filmy počítá? Můžeme si tedy 5.10. 2018 zakroužkovat jako datum premiéry nového Batmana? Zveřejní Warner tři komiksové filmy během jediného roku? (Flash, Aquaman, Batman). Uvidíme od letošního roku každý rok alespoň jeden film s Batfleckem? (2016 – Batman v Superman a Suicide Squad, 2017 – Justice League, 2018 – The Batman, 2019 – Justice League II).

To jsou všechno samozřejmě zatím jen hypotetické otázky, nicméně faktem zůstává, že podle Manganiella se příští rok na jaře začne točit. A aby toho Joe neměl málo, pustil se ještě do jedné kulišárny. Ben Affleck a Anna Kendrick se nedávno nechali přemluvit k humoristickému skeči, ve kterém předstírají, že Anna usiluje o roli Robina. Mezi fanoušky se to samozřejmě chytlo a Manganillo tenhle fan-casting podpořil, když na svém Instagramu zveřejnil společnou fotku s Kendrick a připsal k ní: #Deathstroke and #Robin. Přidáváme fandovský artwork, který fotku změnil v komiksové postavy.

Zdroje: ET,

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu The Batman: Víme, kdy se začne natáčet | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest