Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat

Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Aneb koho určitě můžeme v Avengers 3 očekávat a koho naopak rozhodně ne.

Se Spider-Manem je to složité. Filmová práva na postavu patří studiu Sony. To platí a propaguje jeho samostanté filmy. Přičemž přinejmenším Spider-Mana: Homecoming pro Sony produkuje Marvel. Ten si na oplátku postavu mohl půjčit do Captain America: Civil War. Jak to ale bude dál, není zatím vůbec zřejmé. V aktuálním rozhovoru Spider-Manův představitel Tom Holland řekl, že už se interně mluví o druhém samostatném Spider-Manově filmu, avšak o tom, jestli se objeví v Avengers: Infinity War stále ještě rozhodnuto. Pokud Holland ví, tak je na stole jakási dohoda, ale její podrobnosti Tom nezná.

Možná za to může skutečnost, že Sony má v tuhle chvíli jiné vedení, než když byla domluva o spolupráci uzavřena. Možná se původně dohodla jen zápůjčka do Civil War a natáčení Homecoming a všechno ostatní se odložilo na později. Tak či tak se zdá, že pokud Spider-Man v Avengers: Infinity War bude přítomen, jeho role bude opět pouze okrajová, aby ji šlo v případě potřeby bez větších potíží vyškrtnout. A to je určitě škoda, protože právě Spider-Man patří mezi postavy, které by měly v Avengers pozvolna nahrazovat původní členy. A stejně tak to vypadá, jako by Spider-Man mohl kdykoliv svoje vazby na Marvel Universe úplně zpřetrhat, a to by v celkové kontinuitě udělalo slušnou paseku. Tak doufejme, že Marvel všechno nějak vymyslí, a že v Sony budou mít rozum.

Když už jsme u postav, které se v Avengers: Infinity War neobjeví, můžeme zapomenout na Wasp. Její představitelka Evangeline Lilly prozradila, že příběh jejího zrodu nás čeká teprve ve filmu Ant-Man and the Wasp v roce 2018 a ve společnosti dalších hrdinů ji uvidíme teprve v Avengers 4 v roce 2019. Teoreticky se tedy můžeme domnívat, že to samé bude platit i pro Captain Marvel (Brie Larson), která se v samostatném filmu taktéž představí až po Infinity War.

Kdo se naopak v Avenegrs 3 ukáže? Server Schmoes Know (který už v minulosti potvrzené zprávy ze světa Marvelu přinesl) uvedl, že výraznou roli má mít ve filmu Star-Lord (Chris Pratt), který by posléze přivedl na scénu další Strážce Galaxie. Nicméně článek novinku v zápětí zase bez udání důvodu smazal, takže na tuhle zprávičku nejspíš zase můžeme zapomenout. Na druhou stranu s tím, že se v Avengers 3 nebo 4 objeví Guardians stejně všichni tak nějak počítáme, takže o žádné překvapivé tvrzení se určitě nejedná.

Kdo se v Infinity War zastaví určitě, je Doctor Strange, což potvrdil přímo jeho představitel Benedict Cumberbatch. Šéf Marvelu Kevin Feige k tomu dodal, že Strange není všemocný, ale rychle se učí, což se bude hodit, až se Avengers postaví proti velice silnému nepříteli. A nejspíš můžeme čekat po promíchání avengerského, magického a kosmického světa Marvelu opravdu bláznivé věci, protože po tom, jak se míra neuvěřitelného v průběhu let postupně zvyšovala, je už podle Feigeho v Avengers 3 možné opravdu všechno. Šéf Marvelu dodal, že film představí řadu dějových linek, řadu různých prostředí a proti ultimátnímu záporákovi Thanosovi se postaví každý, kdo v sobě má alespoň trochu dobrého. Když se reportéři Feigeho zeptali, jestli to znamená, že se můžeme na plátně těšit i na Defenders, řekl Kevin jenom: „Spoilery!“ Což si můžeme vykládat různými způsoby, nicméně naděje umírá poslední a je pravda, že šéf studia účast televizních postav definitivně nevyvrátil.

A Feige také ještě jednou zmínil, že přejmenování Avengers 4 má svůj důvod. Avengers 3 a 4 sice navazují, ale jenom tolik, jako na sebe navazují všechny filmy od Marvelu. Nejde o dvě poloviny jednoho velkého příběhu, jde o dva samostatné příběhy. Rozhodně ale platí, že jde o velké vyvrcholení všeho, co přišlo před tím. Už se těšíme a přikládáme fanouškovský trailer:

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Spider-Man se vůbec nemusí ukázat | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu