Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy

Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Chris Pine popírá, že by měl dvojroli a slibuje více humoru. Představitelka záporačky se odhaluje.

Wonder Woman slavila 75. narozeniny, a tak se o ní hodně mluvilo. Producentka Deborah Snyder při té příležitosti řekla o chystaném filmu, že bude mít hodně jinou náladu než Batman v Superman a Suicide Squad. Její kolegyně Diane Nelson pak dodala, že všechny filmy podle DC komiksů nemusí být drsné a temné. Batman je temnější postava, zato Wonder Woman je plná naděje a optimismu a to je přesně ten tón, kterého se film bude držet. Nebudou chybět lehkost, humor a trocha romance.

Podobně vzletně o filmu i postavě mluvila představitelka hlavní role, Gal Gadot. Ta byla tázána také na to, co si myslí o nedávném vyjádření komiksového autora Grega Rucky, podle kterého musí být Wonder Woman jednoznačně bisexuální, když tak dlouho vyrůstala na místě, kde jsou pouze ženy. Gadot s tím souhlasí a dodává, že Diana má v srdci lásku pro kohokoliv, nicméně ve filmu žádné lesbické vztahy čekat nemáme.

Podobně jako Nelson mluví o filmu také Chris Pine, představitel Stevea Trevora, pilota, který se do Wonder Woman zamiluje. V jádru akčního filmu o Wonder Woman je podle něj milostný příběh a nechybí spousta humoru. Herec zároveň popřel dřívější zvěsti o tom, že by ve světě DC měl dvojroli. Zdá se tedy, že pokud bychom jej ještě někdy měli v DC komiksovkách vidět, musí se i další příběh Wonder Woman odehrávat v minulosti, popřípadě Trevorovi nezbude, než cestovat časem. Že by si Pine zahrál v současnosti Steveova vnuka, jak některé starší zprávy tvrdily, to hercovo vyjádření zdánlivě vyvrací.

A když už je řeč o hercích, Elena Anaya (žena se zakrytou tváří z traileru) potvrdila, že ve filmu hraje záporačku. Podrobnosti prozradit nesmí, nicméně uvádí, že má ve filmu malou, ale důležitou roli. Dříve jsme spekulovali o tom, že by ve filmu mohla hrát Kirké, přisluhovačku boha Área. Toho by mohl hrát Danny Huston, ale i v tomhle případě platí, že zatím nevíme nic konkrétního.

Pár zajímavostí o filmu utrousila také autorka dekorací Aline Bonetto (Amélie z Montmartreu, Pan). Ta prozradila, že se při vytváření podoby Themysciry inspirovala asyrskou architekturou, 2800 let starou. Ta se následně kombinovala s otevřenými prostorami, třeba s rozlehlými, nestísněnými jeskyněmi. Řada kulis samozřejmě vyrostla v ateliéru, kde byla postavena například celá belgická vesnice i s kostelem.

Wonder Woman je jednou z nejmocnějších postav DC Universe, s trochou nadsázky ji můžeme označit za Supermana v sukních. Pochází ze skrytého ostrova Amazonek, odkud přichází jako vyslanec na Zemi, kde bojuje proti bezpráví. Ve filmech má být Wonder Woman poloviční bohyně, dcera boha Dia. V hlavních rolích hrají Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya a Lucy Davis. Režíruje Patty Jenkis. Česká premiéra Wonder Woman je naplánována na 1.6. 2017.

Zdroje: Sensacine, Collider, Huffington Post, Variety, Variety II

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 13

Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu Wonder Woman bude výrazně pozitivnější než ostatní DC filmy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest