Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech

Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu meč červeného Strážce a opravdu hodně přitažený "skandál". AKTUALIZOVÁNO o novou fotku

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme ještě fotku s celým týmem Strážců. Vypadá to, že se jedná o moment, ve kterém teprve objevují celý svět morfování.

Také Power Rangers budou mít o víkendu panel na Comic-Conu v New Yorku. Tajně doufáme v první trailer, nebo přinejmenším nějaké podrobnosti o filmu. Ty by mohla odhalit také chystaná facebooková diskuse s představiteli hlavních rolí. Než se k tomuhle všemu dostaneme, máme pro vás alespoň nejnovější plakáty s jednotlivými strážci a obrázek meče červeného strážce. Všechno najdete dole v galerii.

A když už je řeč o plakátech, kolem jednoho se strhl bizarní pseudoskandál. Distribuční společnost eOne na svém twitteru zveřejnila plakát se žlutou strážkyní na jejím Zordu (obřím robotovi). K obrázku někdo z marketingového týmu připsal nevinný komentář „řidičák není potřeba“. V čem má být ukrytá kontroverze? Žlutou strážkyni v prapůvodním seriálu hrála vietnamská herečka Thuy Trang, která před několika lety zemřela při autonehodě. Asiaté jsou navíc dle stereotypních předsudků označováni za špatné řidiče a nově postavu hraje herečka mexického původu. Tweet s plakátem a komentářem byl následně smazán. Co myslíte? Opravdu mohl tweet někdo chápat urážlivě vůči Asiatům nebo neuctivý vůči Thuy Trang? Nebo se to s tou korektností už občas přehání a z komára se dělá velbloud?

Přiložené video ukazuje, jak byli čerstvé plakáty uveřejněny na Snapchatu:

Power Rangers pojednávají o pěti obyčejných studentech střední školy, kteří získají výjimečnou moc, když se dozví, že jejich městu Angel Grove a celému světu hrozí zničení od mimozemského nepřítele. Osudem vybraní hrdinové rychle zjistí, že jsou jediní, kdo může zachránit planetu. Ale k tomu budou muset překonat vlastní problémy a společně se spojit jako Strážci dřív než bude příliš pozdě.

Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. V hlavních rolích hrají Elizabeth Banks, David Denman, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler, Ludi Lin a Dacre Montgomery. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.4. 2017.

Zdroje: Twitter, Power Rangers Instagram, Power Rangers Now, LRM

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu Power Rangers: Všichni Strážci na pěti plakátech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest