Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec

Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak donutíte syna, aby neopustil váš společný život v kriminální díře? Stáhnete jej s sebou na dno. Trailer slibuje skvělé herecké výkony.

„Tati, můžu vést příkladný život a být dobrým otcem svým dětem?“ „Kdepak synku, budeš žít v přívěsu a okrádat lidi stejně jako já.“ Nic naplat, rodinné tradice je třeba dodržovat. Dynamika mezi otci a syny už na filmovém plátně nabrala množství různých odstínů. Na další se můžeme těšit někdy začátkem příštího roku, kdy vstoupí do světových kin britský snímek Trespass Against Us. Řízný trailer napovídá, že roztahaných srdečních výlevů se v tomhle případě bát nemusíme.

Michael Fassbender i Brendan Gleeson jsou herečtí machři, kterým by člověk uvěřil v podstatě cokoli. Představa toho, jak se Chad Cutler (Fassbender) snaží vymanit z železného sevření svého táty Colbyho (Gleeson), proto už předem láká na notně zajímavou podívanou. To ale není všechno - Cutlera juniora a seniora doplní nejmladší z klanu, malý a (doposud) nevinný Tyson (Georgie Smith). Když ale Tysonův taťka začne nahlas snít o lepším životě, Colby to jen tak nenechá a snaží se k sobě oba své mužské následovníky připoutat veškerými - většinou pěkně sviňáckými - prostředky. Chad je tak nucen se popasovat s loupeží, automobilovou honičkou a odměnou vypsanou na jeho hlavu. Rodina i zákon ho nakonec donutí, aby se uchýlil k těm nejzoufalejším pokusům o to, jak situaci zachránit.

Scénář vznikl pod rukama Alastaira Siddonse. Režisér Adam Smith má na svém tvůrčím kontě mimo jiné několik epizod skvělého seriálového počinu Skins, kde má rodinná tematika zásadní místo. Smith do týmu naverboval své dlouholeté známé, hudebníky The Chemical Brothers, což by mohlo snímek buď oslabit, nebo mu naopak dodat další neotřelý rozměr. Ve vedlejších rolích hrají Rory Kinnear a Sean Harris. Trespass Against Us svým konceptem připomíná osmdesátkové krimi drama Tváří v tvář smrti, tak třeba se tedy Fassbenderovi s Gleesonem podaří překonat tehdejší velmi křehké vztahy mezi Seanem Pennem a Christopherem Walkenem. Dole v galerii hledejte první zveřejněné obrázky.

Galerie: 5

Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu Trespass Against Us: Fassbender vs. Gleeson, syn vs. otec | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest