Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru

Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 3 obrázky
A je spor The Rocka s Dieselem zinscenovaný?

Už dříve štáb Rychle a zběsile naznačoval, že první trailer na osmičku uvidíme závěrem roku. Teď máme od Vina Diesela přesné datum - 11.12. 2016. O den později by zesnulý Paul Walker slavil své 43. narozeniny, tak třeba je tam nějaká souvislost.

Rychle a zběsile je momentálně ve střižně, takže jinak pro vás mnoho nového nemáme, snad je pár starších fotek z natáčení a jedno video. Podívali jsme se tedy alespoň na šeptandu, která se nese kolem sporu The RockaVinem Dieselem. Ve stručnosti připomínáme, že Dwayne Johnson na Instagramu zveřejnil několik poznámek, které naznačují, že pracovní nasazení Diesela není úplně profesionální a Johnsona to dost rozčiluje.

Magazín Life & Style Weekly tvrdí, že ačkoliv mezi herci možná nějaká minimální řevnivost existuje, ve skutečnosti je celý spor zveličený a jde pouze o marketingový fígl. Herci se budou nějakou dobu škorpit, aby nakonec vyřešili svůj „konflikt“ příští rok v dubnu v rámci wrestlingového zápasu. The Rock se stejně do ringu i po ukončení wrestlerské dráhy občas vrací a pánové by tak udělali pár dní před premiérou snímku další reklamu.

Co vy na to? Věříte tomu, že jde o domluvený marketingový trik?

 

What would you do with this vehicle? #f8 #fastandfuriousmovie #actionsspeaklouderthanwords #dontcutmeoff #behindthescenes

Video zveřejněné uživatelem F Gary Gray (@fgarygray),

Rychle a zběsile 8 režíruje F. Gary Gray, vracejí se Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Dwayne "The Rock" Johnson, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell a Jason Statham. Nově je doplní Charlize Theron, Helen Mirren, Scott Eastwood a Kristofer Hivju. Datum české premiéry je stanoveno na 13.4. 2017.

Zdroje: Life & Style, Vin Diesel

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru | Fandíme filmu Rychle a zběsile 8: Datum uvedení traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest