Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie

Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak poznáte, že se vám to jen nezdá? Protože tohle všechno byste si zkrátka vymyslet nedokázali.

Nová upoutávka na Fantastická zvířata, nová porce smíšených pocitů. Prozatím se upoutávky stále soustředí na promenádování celkem barvitých figurek, ještě barvitějších zákonitostí tajného světa kouzelníků a vyloženě pestrobarevných magických tvorů. Dějová linka je načrtnutá jen v těch nejhrubších konturách (úniku nadpřirozených zvířat se někdo snaží zneužít k rozpoutání války mezi lidmi a kouzelníky a Mlok Scammander a spol. se situaci pokusí zachránit), prozatím jí chybí emocionální náboj, skutečný respekt ze záporáka (Colin Farrell), potažmo tedy jednoznačné povědomí o tom, co je vlastně v sázce. Nicméně zatím to vypadá, že promo kampaň asi o moc sdílnější nebude a  jestli si všechno sedlo uspokojivě dohromady, se dozvíme až po premiéře. Dole v galerii hledejte nejnovější fotky a plakát.

Excentrický magizoolog Mlok Scamander (Eddie Redmayne) přichází z blíže nespecifikovaných důvodů do New Yorku, spolu se svým spolehlivým, zašlým kufříkem. Kufřík je jedním z těch kouzelnických zařízení, která jsou mnohem, mnohem větší uvnitř než zvenčí a můžeme v něm najít rozsáhlé příbytky pro ohrožené magické druhy, které Mlok posbíral na svých cestách kolem světa. V New Yorku zjišťuje, že se komunita amerických čarodějů bojácně skrývá před mudly (i když tady se jim říká spíš „no-majové“), a odhalení se všichni bojí daleko víc, než v Británii (vzpomínáte si na procesy s čarodějnicemi ze Salemu?). Fantastická zvířata jsou příběhem o tom, co se stane, když jedinečně nadaný anglický kouzelník přicestuje do čarodějo-fóbní Ameriky a řada jeho tvorů (včetně několika docela nebezpečných), se dostane z kufříku.

Dále hrají Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, a Jon Voight. Scénář napsala J.K. Rowling, režíruje David Yates. Datum české premiéry je stanovené na 17.11. 2016.

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 8

Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Plnokrevný trailer sází na množství magie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest