Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož

Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Za týden bude v kinosálech pěkné horko. Mark Wahlberg bude bojovat o život před plameny na ropné plošině.

Příští čtvrtek vstupuje do českých a slovenských kin Deepwater Horizon: Moře v plamenech. Určitě by byla škoda tento snímek podle skutečné události minout, protože zámořské recenze jej hodně chválí a také my můžeme snímek z vlastní zkušenosti doporučit. Když na stejnojmenné plovoucí plošině uprostřed moře vypukne požár, který se rozlézá postupně všude a pomalu není úniku, rozpoutává se neskutečně napínává jízda s nervydrásajícími dramatickými momenty. Strukturou se film prý hodně přibližuje Skleněnému peklu nebo Dobrodružství Poseidonu. Jestli před návštěvou kina váháte a nestačí vám pouze slova, tak si přehrajte v playlistu necelou dvacítku videí, v níž najdete tradičně klipy, televizní upoutávky, featurety nebo film o filmu, kde můžete ve vodní nádrži vidět částečně postavenou maketu plošiny. To vás možná přesvědčí dostatečně.

20. dubna 2010 zažil svět největší katastrofu způsobenou člověkem, která se stala na vrtné plošině Deepwater Horizon v Mexickém zálivu. Tento příběh je poctou mužům a ženám, jejichž hrdinství pomohlo zachránit mnoho ostatních na palubě a které změnilo život všech občanů navždy. Drama natočil Peter Berg. V hlavní roli se objevil Mark Wahlberg, v dalších rolích uvidíme Kurta Russella, Johna Malkoviche, Kate Hudson. Česká a slovenská premiéra je stanovena 29. 9.

Deepwater Horizon: Moře v plamenech

30.09.2016 | USA, Hong Kong
Akční, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož | Fandíme filmu Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož | Fandíme filmu Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož | Fandíme filmu Deepwater Horizon: Moře v plamenech - Audiovizuální nálož | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest