Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší

Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Skvěle si vede soundtrack Suicide Squad a objevily se nový plakát a fotky s Lego Batmanem.

Šéf Time Warneru (konglomerát, pod který spadá Warner Bros.) Jeff Bewkes promluvil s investory a došlo na téma DC filmů. Samozřejmě, před investory nebudete mluvit primárně o tom, že se něco nepovedlo, a tak Bewkes zdůraznil, že si letos DC komiksovky nevedly vůbec špatně, a že Sebevražedný oddíl měl tržby dokonce nad očekávání. Hlavním úkolem podle něj v posledních letech bylo oživit fanouškovskou základnu a to se podle něj podařilo. Nový Batman (Ben Affleck) je dle Bewkese velice oblíbený a debut Wonder Woman (Gal Gadot) byl v Batman v Superman také úspěšný. Rozhodně nehrozí, že by se nějak měnil plán komiksových filmů, které studio ohlásilo do roku 2020.

Zároveň ale Bewkes připomněl, že DC filmy bylo třeba přesunout pod nové vedení Geoffa Johnse a Jona Berga, připustil, že po kreativní stránce by filmy mohly být „trochu lepší“. K tomu dodal, že postavy z DC komiksů možná v sobě mají o trochu víc lehkosti, než jsme viděli v dosavadních filmech.

Zkrátka a dobře, jak sami vidíte, i samotné vedení Time Warneru připouští, že by výdělky mohly být ještě vyšší a studio se o ně hodlá usilovat. Tak doufejme, že to bude mít pozitivní dopad na kvalitu chystaných filmů.

Co se rozhodně ponese v lehčím duchu, je Lego Batman, ze kterého vám dolů do galerie přidáváme několik nejnovějších obrázků. Doplňujeme je ještě novou fotkou, kterou sdílel Henry Cavill. A radost dělá Suicide Squad nejen v kinech. Soundtrack filmu už prodal přes 500 tisící kopií, což se letos žádnému jinému soundtracku nepodařilo. Tady je ochutnávka:

Zdroje: Lego Batman, Henry Cavill, Variety, Atlantic Records

Galerie: 5

Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu Šéf Time Warneru: DC filmy by mohly být o chloupek lepší | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest