Chystá režisér Iron Mana další projekt s Marvelem?

Chystá režisér Iron Mana další projekt s Marvelem? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Fanoušci spikleneckých teorií si můžou mnout ruce. Esa Marvelu se sešla u jednoho stolu.

Možná jste dnes někde na sociálních sítích nebo jinde na webu zachytili zmínku o tom, že Marvel chystá novou spolupráci s Jonem Favreauem, režisérem Iron Mana a Iron Mana 2. Ono to ale asi nebude tak horké. Co přesně se stalo?

Robert Downey Jr. na svém profilu zveřejnil fotku, na které jsou k vidění Joe Russo, Anthony Russo (Režiséři Captain America 2, 3, Avengers Infinity War 1,2), Tom Holland (Spider-Man), Jon Favreau (Happy Hogan), Robert Downey Jr. (Iron Man), Roy Choi (slavný kuchař) a Kevin Feige (šéf Marvelu). Pod fotkou je potom napsáno: Nový projekt, na kterém Jon Favreau a Roy Choi pracují. Co to znamená?

Choi a Favreau se dobře znají, spolupracovali společně na Jonově snímku Chef. Je tedy celkem uvěřitelné, že oba pánové našli nějakou další obchodně-tvůrčí příležitost, na které by mohli spolupracovat. Nebo se všichni prostě jen sešli na obědě a Downey napsal co napsal, protože je starý šibal. Co spolu dělá tahle sebranka u jednoho stolu? Holland, Downey a Favreau točí v Atlantě Spider-Man: Homecoming, Russoovi chystají tamtéž natáčení Avengers: Infinity War a Feige na to všechno dohlíží. A Choi je prostě Jonův kamarád, co přišel také.

Pokud byste ale stejně chtěli rozvíjet spiklenecké teorie, můžete se vyřádit dole v diskusi. Tak co vy na to? Natočí Favreau pro Marvel další projekt? (Připomínáme, že v té nejbližší době bude vytížený pokračováním Knihy džunglí). Na závěr tancující Spider-Man:

Zdroj: Robert Downey Jr.

Galerie: 2

Chystá režisér Iron Mana další projekt s Marvelem? | Fandíme filmu Chystá režisér Iron Mana další projekt s Marvelem? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest