Colossal: Anne Hathaway ovládá "Godzillu" - První video

Colossal:  Anne Hathaway ovládá "Godzillu" - První video | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Osobní indie drama kombinované se souboji obřích monster? Možná to zní divně, ale podle ohlasů z Toronta to docela funguje.

Když Gloria ztratí práci a snoubence, odstěhuje se z New Yorku a vrátí se zpátky do svého rodného města, kde by si za jiných okolností mohla klidně lízat rány, ale na to nebude mít bohužel čas. Svět totiž obletí zpráva, že Soul demoluje jakýsi obří ještěr. Gloria si začne postupně uvědomovat, že tahle vážná situace není úplně náhoda a po pár testech začne mít vážné podezření, že obří ještěrku nechtěně ovládá. Je jen otázkou času, kdy na scénu vstoupí obří robot.

Hlavní roli si zahrála Anne Hathway. Oscara, jejího opileckého parťáka z rodného města, ztvárnil Jason Sudeikis. Režie a scénáře se ujal Španěl Nacho Vigalondo (Uvězněni v čase, Open Windows). Film dlouhou nemohl být zveřejněný, protože se filmaři soudili se společností Toho, které patří Godzilla. Zástupci Toho tvrdili, že Colossal porušuje jejich copyright. Situaci se nakonec podařilo vyřešit a film byl uvedený na festivalu v Torontu, odkud se ozývají první ohlasy. Podle těch možná nejde o dokonalý snímek, ale rozhodně jde o zajímavou hříčku. Snímek kombinuje řádění Kaiju (obecné označení pro japonská obří monstra) s rozpustilým maloměstským dramatem a absurdní premisa pro zámořských kritiků docela dobře funguje.

Teď se objevilo vůbec první video z filmu, ke kterému režisér dodává: "Je ze začátku filmu a ukazuje, jak se Gloria a Oscar vyvíjejí, zatímco je svět v šoku. Stejně jako ve skutečnosti, nedokážou ani tady vzdálené tragédie a masivní destrukce zastavit každodenní životy"

Video v plné délce na Deadline.com

Colossal

20.01.2017 | Kanada, Španělsko
Akční, Komedie, Sci-Fi, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Colossal:  Anne Hathaway ovládá "Godzillu" - První video | Fandíme filmu Colossal:  Anne Hathaway ovládá "Godzillu" - První video | Fandíme filmu Colossal:  Anne Hathaway ovládá "Godzillu" - První video | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest