Batman: Záporák Deathstroke našel představitele

Batman: Záporák Deathstroke našel představitele | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy jej poprvé uvidíme a jak by herec v roli mohl vypadat.

Od chvíle, kdy Ben Affleck zveřejnil na sociálních sítích video s Deathstrokem, se šeptalo o tom, že by si roli mohl zahrát Joe Manganiello. Herec se zrovna v té době nacházel v Londýně, kde Affleck točí Justice League a už v minulosti byl herec s rolí spojován. Poprvé byl do role pasován dokonce už loni v lednu, kdy se šuškalo o tom, že se Deathstroke objeví už v Suicide Squad. Teď šéf DC Filmu Geoff Johns potvrdil, že Batmanovým protivníkem v jeho samostatném filmu skutečně bude Deathstroke v podání Manganiella! Takže pozdě, ale přece. Manganiella můžete znát především jako vlkodlaka z Pravé krve a jako striptéra z Bez kalhot.

Johns odmítl sdělit, kdy bude příští film s Batmanem uveřejněn a odmítl prozradit také to, zda se Deathstroke objeví už v Justice League. Dostupné nápovědy nicméně naznačují, že objeví. Několik měsíců stará fotka ze zákulisí Justice League (viz výše) odhalovala celou řadu kostýmů. Některé byly snadno rozpoznatelné, jiné ještě nebyly nastříkané a nebylo zcela zřejmé, komu by mohli patřit. Jeden takový anonymní kostým nápadně připomíná ten, který nosí Deathstroke ve videu od Bena Afflecka. Nepůsobí příliš pravděpodobně, že by Zack Snyder měl za zády kostýmy i z filmů, které úplně jiní režiséři budou chystat za několik let. A pak je tu ještě jedna nápověda. Podle reportérů, kteří se byli před časem podívat na natáčení Justice League, je Affleckovo video s Deathstrokem natočené na palubě letounu zvaného Flying Fox, kterým Batman v Justice League bude přepravovat celý tým a nejrůznější vybavení.

Ještě jednou přikládáme tolikrát zmiňované Affleckovo video a také dva fanarty. Prvním z nich je plakát s Batmanem a Deathstrokem, na druhém už můžete vidět, jak by také mohl Joe Manganiello vypadat jako Deathstroke.

Zdroje: Wall Street Journal, Screen Rant, BossLogic, CBM I, II

Galerie: 3

Batman: Záporák Deathstroke našel představitele | Fandíme filmu Batman: Záporák Deathstroke našel představitele | Fandíme filmu Batman: Záporák Deathstroke našel představitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest