Avengers: Konečně pořádný plakát

Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Avengerům plakáty zatím moc nešly. Teď je tu jeden povedený. A kdy uvidíme další trailer? K tomu tuna spoilerů.

Avengers nám pomalu týden co týden servírují hromady parádních videí i obrázků, ale s plakáty to vždycky bylo takové nějaké všelijaké. Asi nejhezčí byly zatím fanouškovské neoficiální, které jsme vám přinesli před dvěma týdny. Teď je tu konečně plakát, za který se "Mstitelé" nebudou muset stydět. Dole v galerii ho najdete hned ve dvou podobách. Jeden je standardní, Americký, druhý je určený pro Velkou Británii, kde se film bude jmenovat Avengers Assemble (Avengeři shromážděte se). Šéf Marvel Studios Kevin Feige potvrdil, že Iron Man má na plakátě oblečené brnění v sedmí verzi (Mark 7), vybavené řadou doplňků.

Feigovo prohlášení pochází z článku EW, který se také věnuje jednotlivým postavám, o kterých promluvil s jejich hereckými představiteli: Rober Downey Jr. prozradil, že si dával pečlivý pozor, aby Tony Stark zůstal v jádru takový, jakého ho s Jonem Favreauem pro filmové plátno stvořili. Bruce Banner se Hulka bojí pouštět z uzdy, protože podle Marka Ruffala je Hulk jako droga - Vzniká na něm závislost a když se z "kocoviny" proberete, nemáte nejmenší tušení co strašného jste zase pod vlivem zelené provedli. Ale v nejvyšší nouzi nebude zbytí, než Hulka povolat. Steve Rogers je v dnešní odosobněné době, ve které jsou téměř všichni jeho blízcí mrtví, ještě větší samotář, než kdykoliv předtím. Thor je podle Chrise Hemswortha dospělejší a víc mu záleží na Zemi, ale pořád na ní tak trochu nezapadá. Jediným jeho štěstím je, že dělá s partou borců co nosí železné brnění nebo mají tendenci zelenat. Hawkeye je povahou klasický sniper - samotář, který na zavolání přijde tiše udělat svoji práci. Black Widow je jediná holka v týmu, ale paradoxně prý také ze všech nejmenší citlivka.

Vedle plakátu pro vás máme v galerii také několik nových obrázků z eBaye, banner s celým týmem (jeho variantu už jsme v minulosti viděli) a fotku nového Lega, na kterém si můžete tak trochu prohlédnout, jak by mohli vypadat mimozemští záporáci. Podle nejnovější teorie by jimi mohli být "Ordové", které před pár lety vymyslel pro X-Meny přímo Joss Whedon. (více o mimozemšťanéch, mezi které patřil i padouch Ord). Dále jsme se dozvěděli, že by film mohl mít přesně 2 hodiny (nepotvrzeno) a díky hračkám pro vás máme k dispozici několik hlášek, které budou hrdinové během filmu pronášet. Hulkovi si můžete poslechnout zde, Thora, Iron Mana a Captaina Americu uslyšíte ve videu na konci článku. Tam najdete také krátkou upoutávku na video ze zákulisí, kterém někdy během dnešní noci přinese Enterteinment Tonight. Nejpozději zítra se tak na něj můžete těšit, stejně jako na zbrusu nový trailer, který během zítřejšího dne Marvel vypustí!

 

Spoilery

Podle jednoho neprověřeného ruského zdroje prý v traileru uvidíme další pošťuchování mezi Starkem a Captainem Americou, obrovskou "housenkovitou" loď mimozemšťanů, která se bude vznášet mezi mrakodrapy, podobně jako lodě v Transformers 3, nebo další Hulkovo řádění. Zelenáč prý dokonce bude také pronásledovat Černou vdovu, zachrání padajícího Iron Mana, kterému vynechají motory, a v lidské podobě dostane od Starka ránu paralizérem. Identita Lokiho armády zůstane i nadále utajena.

A z Ruska pochází také několik další (také nepotvrzených) spoilerů, které už s trailerem nijak nesouvisí. Na začátku filmu bude Loki kontrolova Hawkeye a Dr. Selviga, aby pro něj ukradli Kosmickou kostku. Černá vdova doktoru Bannerovi slíbí svobodu, pokud S.H.I.E.L.D.u pomůže. Ať už to znamená, co to znamená. Stark s Amerikou se poprvé setkají ve Starkově věži v New Yorku, pravděpodobně ve scéně, kterou známe z upoutávek. V té samé scéně uvidíme také Pepper Potts. Avengers zajmou Lokiho, ale Thor ho osvobodí. Poprvé ho uvidíme zhruba ve třetině filmu, když přistane na křídle Quinjetu (opět známe z upoutávek). Následovat bude bratrský rozhovor v lese, ve kterém na Thora zaútočí Iron Man a Thor (opět známe). Banner se promění v Hulka jen ve finálním souboji. Ústřední postavou filmu bude Captain America, kromě New Yorku prý Avengers navštíví také Blízký východ a Asgard! Už aby byl květen.

 

Upoutávka na Enterteinment Tonight Set Visit

 

Mluvící hračky: Captain America, Thor, Iron Man

 

Zdroje: eBay, Mr. Movieman's Blog, Senitype, EW, Marvel Youtube, Comic Book Movie 1, Comic Book Movie 2

Galerie: 11

Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu Avengers: Konečně pořádný plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest