Transformers: Poslední rytíř: Vrací se další starý známý

Transformers: Poslední rytíř: Vrací se další starý známý | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Michael Bay ukazuje v praxi, jak se točí ten pravý Bayhem.

Kromě robotů se v Transformers: Poslední rytíř vrátila i celá řada lidských postav. Hlavním hrdinou je nadále Mark Wahlberg, doplní jej Josh Duhamel jako Lennox a Tyrese Gibson jako Epps. Nově se k trojici navrátilců připojil také Stanley Tucci v roli Joshuy Joyce. Ten se poprvé objevil v Transformers: Zánik, kde si zahrál arogantního šéfa firmy, která postavila vlastního Transformera. Nakonec se přidal k pozemskému odboji, takže můžeme spekulovat, že na straně hodných hochů bude i tentokrát. Jeho role je však pravděpodobně jen malá, když se připojil k natáčení takhle pozdě. Herec sám potvrdil, že má ve filmu scény s Markem Wahlbergem, Laurou Haddock a Anthonym Hopkinsem.

Lauru Haddock můžete vidět dole v galerii na dvou fotkách. Na jedné je společně s vojenskou jednotkou pod vedením Lennoxe, na druhé by údajně měla být relikvie, kterou hrdinové objeví v Merlinově hrobce. Obsazení doplnila ve vedlejší roli také nepříliš známá herečka Elizabeth Croft. Přikládáme video, ve kterém režisér Michael Bay ukazuje, jak se točí nefalšovaný "Bayhem" (něco jako "Bayova paseka") se specializovanou kamerou RED Bayhem.

Transformers: Poslední rytíř režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel a jako seržant Epps. Dále hrají Anthony Hopkins, Isabela Moner, Laura Haddock, Jerrod Carmichael, Santiago Cabrera a Mitch Pielggi. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Zdroje: Elizabeth Croft, Laura Haddock, Variety, TFW 2005

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Transformers: Poslední rytíř: Vrací se další starý známý | Fandíme filmu Transformers: Poslední rytíř: Vrací se další starý známý | Fandíme filmu Transformers: Poslední rytíř: Vrací se další starý známý | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest