Flash: Komu by se ve filmu mohl postavit

Flash: Komu by se ve filmu mohl postavit | Fandíme filmu
Warner Bros.
Překvapivě nejspíš nedojde na žádného dalšího speedstera.

Když byl oznámen celovečerní Flash, většina fanoušků dost možná předpokládala, že se hrdina ve filmu postaví nějakému dalšímu rychlíkovi, jakými jsou například Reverse Flash nebo Zoom, známí i z aktuálního televizního seriálu. Podle nejnovější nepotvrzené zvěsti, by však Barryho protivníky měli být ve filmu Rogues. To je tým klasických Flashových protivníků, kteří už dlouhá léta v komiksech spojují síly, aby se společně konečně pokusili svého odvěkého soka konečně zlikvidovat. Nejedná se však ve většině případů o žádné osudové Flashovy oponenty, ale spíš o partu zlodějíčků, kterým jednoduše rychlík kazí jejich krádeže a další lokální zločinecké aktivity. Pokud by se filmaři odvážili nabídnout ve Flashovi umírněné měřítko, mohlo by to být v aktuálním klimatu superhrdinských filmů o konci světa příjemným osvěžením, co říkáte?

Členy týmu bývají Captain Cold, Heat Wave, Mirror Master, The Top, Pied Piper, Golden Glider, Trickster nebo Captain Boomerang. Opět se jedná o postavy, které můžete vesměs znát i z populárního televizního seriálu. Na plátnech se v rámci filmového světa DC objevil Capatin Boomerang v podání Jaie Courtneyho, který dokonce už měl s Flashem v Sebevražedném oddílu krátkou společnou scénu. Jeho objevení v chystaném filmu by tedy bylo jedině logické. Co vy na to? Chtěli byste filmového Flashe postavit proti Rogues nebo byste na plátně uvítali spíš nějakého speedstera, který by se s Barrym pořádně proběhl?

Flashe hraje Ezra Miller, Iris West Kiersey Clemons. Objevit se má také Cyborg v podání Raye Fishera. Režíruje Rick Fumuyiwa, scénář napsal Seth Grahame-Smith, podle námětu Phila Lorda a Christophera Millera. Datum české premiéry je stanoveno na 15.3. 2018.

Zdroj: Umberto Gonzalez

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest