Jurský svět 2: Kdy se začne natáčet

Jurský svět 2: Kdy se začne natáčet | Fandíme filmu
Universal Pictures
Stopy příběhu vedou mimo ostrov Isla Nublar.

Příběh obživlých ještěrů, který začal s prvním Jurským parkem Johna Hammonda, je po několikaleté odmlce opět v pohybu. Minulý rok jsme si tak mohli vychutnat opětovný výlet do již fungujícího Jurského světa, který nám dal nové hlavní obsazení i raptory svorně následující jedoucí motorku. Ehm… Ale dobře. Jak to vypadá s pokračováním? Studio Universal zatím pustilo poskrovnu novinek o sequelu s pracovním názvem “Ancient Futures” - ale přece se jich před nedávnem pár objevilo.

Vlastní natáčení by mělo startovat koncem nadcházející zimy, mluví se o 27.2. Jednou z lokací bude tradičně Havaj, jejíž malebné zelené kopce a pláně doposud zastupovaly fiktivní ostrov Isla Nublar. Lehce překvapivě možná zapůsobí zpráva, že Havaj tentokrát nebude mít hlavní slovo: převážná část snímku totiž bude vznikat v londýnských studiích Pinewood. Tenhle fakt poukazuje na přesunutí stěžejní části příběhu mimo ostrov, což v jednom z rozhovorů naznačil scénárista snímku (a režisér jedničky) Colin Trevorrow.

Dinosauři si už brousí zuby na 21. června 2018, kdy film bude mít svou českou premiéru, americká pak bude následovat o den později. Tato data by měla týmu zajistit dostatek času na postprodukci, jakmile padne poslední klapka. Doufejme jen, že režisér Juan Antonio Bayona (Sirotčinec, Nic nás nerozdělí) zachová pověstné kouzlo Jurského parku a nepřebije ho prvoplánovou válečnou vřavou s hybridy v přední linii.

Zdroje: Jurassic Outpost

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest