To: Děsivý klaun odhaluje celý svůj kostým

To: Děsivý klaun odhaluje celý svůj kostým | Fandíme filmu
Warner Bros.
Jaká éra kostým inpiruje a jaký seriálový hit bude film připomínat.

Natáčení nové verze Kingova To je v plném proudu. Nedávno jsme viděli poprvé tvář strašlivého klauna Pennywise, teď se můžeme podívat na celý jeho kostým. Ten je inspirovaný středověkem, renesancí, alžbětinskou i viktoriánskou Anglií. Kostým má totiž evokovat, že je klaun stvoření z jiné doby, které do sebe postupně nasává nejrozmanitější elementy. Fotku kostýmu najdete dole v galerii. Postava Pennywise je extrémní, nelidská, kdyby to byl člověk, byl by to naprostý sociopat. Ale on není člověk, je něco mnohem horšího. Filmaři momentálně natáčejí především scény s dětmi a podle producenta Dana Lina film díky svému zařazení do 80. let minulého století, dětským hrdinům a hororovému žánru docela připomíná seriál Stranger Things, ze kterého se aktuálně stal na Netflixu obrovský hit. Kdyby se podařilo trefit podobnou atmosféru, máme se na co těšit.

Románové To se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první na sebe tajemná bytost bere podobu klauna a terorizuje skupinku dospívajících dětí, v malém americkém městečku. Ve druhé jsou už postavy dospělé a rozhodnou se své dětské noční můře konečně postavit.

V hlavních rolích hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff,Chosen Jacobs a Jeremy Ray Taylor. Režíruje Andy Muschietti, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.9. 2017.

Zdroje: EW, Collider

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest