Justice League: Superman dostane černý kostým

Justice League: Superman dostane černý kostým | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisér Zack Snyder hovoří o tom, proč je jeho verze Supermana tak temná.

Henry Cavill se opět objeví v Supermanově kostýmu za rok v týmovce Justice League. Nevíme, jak Superman ožije, ani co od něj můžeme očekávat, ovšem propagace filmu s ním očividně počítá. Proto potěší první pohled na část kostýmu muže z oceli, který Henry Cavill zveřejnil na svém Instagramu, a půjde skutečně o jeho černý kostým, jak můžete vidět dole v galerii. Ten v komiksech sloužil především k Supermanovu uzdravování, protože do sebe absorboval sluneční záření, které dává Kal-Elovi jeho sílu. Zda to tak myslí i filmaři zjistíme za rok. Na propagačních fotkách má ale Superman již svůj klasický kostým, takže je patrné, že černý bude pouze dočasná záležitost.

O Supermanově pojetí promluvil také režisér Zack Snyder (Batman v Superman), který reagoval na dotazy, proč je Superman tak temný. Podle režiséra nejde o temné pojetí postavy, ale prostě o fakt, že se snaží zachytit lidskou stránku superhrdiny. Lidský život podle Syndera není nic snadného, a proto reálné zpracování Supermanova charakteru může působit temně, ale přitom je to prostě jen realistické pojetí. Snyder nechce divákům dávat dokonalého skautíka, který usiluje o dobro. Ano, muž z oceli usiluje o dobro, ale zakopává u toho. To uvádí i producentka Deborah Snyder, která díky tomu vidí Supermana jako hrdinu, ke kterému se divák má jak vztáhnout, a může mu být blízky. Patrně ale mluví o následujícím snímku, protože v Batman v Superman, osciloval Kal-El na pozici superhrdina-bůh.

Jak působil Superman na vás? Trefili se tvůrci nebo by nebylo na škodu, kdyby se v rámci Justice League Supermanův charakter trochu pozměnil? A co myslíte, že se vyklube z jeho černého obleku?

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Henry Cavill, ComicBook.com

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu